Atenție, gospodine! Concurs gastronomic la Mioveni

de | 25.09.2023 17:28 | Mioveni, Lifestyle

Dacă încă nu ați pregătit murăturile, zacusca sau dulceața pentru această iarnă, ei bine aveți șansa să aflați o rețetă premiată chiar de la cele mai iscusite gospodine din Asociația Pensionarilor “Viață Lungă” Mioveni. Și asta pentru că duminică, 1 octombrie, la Mioveni este programat un concurs gastronomic ce ne propune o degustare care să ne încânte toate simțurile. Și nu doar atât. Administrația locală prin Centrul Cultural Mioveni a pregătit și o serie de momente artistice.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Duminică, 1 octombrie, gospodinele din Asociația Pensionarilor “Viață Lungă” Mioveni se vor întrece în cadrul unei noi ediții a concursului ”Recolta de Toamnă”.

Vor fi premiate: cele mai bune murături, cea mai bună zacuscă și cea mai bună dulceață. Concursul gastronomic va avea loc la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mioveni de la ora 11.00. Atmosfera va fi destinsă prin momente artistice oferite de Ansamblul Folcloric “Dorulețul”.

Activitatea se desfășoară cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni.

Foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce va decide Consiliul Local. Crește prețul la apă în Mioveni?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni