anchetaonline.ro

ATENȚIE – Imagini cu impact emoțional! Un alt eveniment groaznic a avut loc în Bascov, la doar câteva zile după măcelul schizofrenicului!

de | 13.08.2022 12:18 | Știri, Eveniment

La doar câteva zile de la măcelul care o îngrozit o țară întreagă, un alt eveniment perturbător a avut loc, azi, 13 august, în urmă cu puțin timp, în Bascov.

Se pare că un alt individ, și el cu probleme psihice, bagă spaima în localnicii de pe strada Rogojina. Acesta, față de Viorel Lețcan, este agresiv și violent chiar de ani buni, față de vecinii săi.

Mai mulți localnici care îl cunosc pledează acte de violență horror asupra lor

Pune câinii pe noi ,ne scuipă ne înjură el ne terorizează, pe noi de foarte mulți ani”, spune unul dintre aceștia.

Chiar în urmă cu puțin timp, acesta a devenit violent față de unul dintre ei, fapt pentru care, a fost nevoie de intervenția organelor oficiale ale poliției din Argeș.

Se pare că bărbatul îi terorizează de ani de zile, nefiind prima abatere pentru care polițiștii să fie sesizați, el având chiar și un dosar penal. La aceste momente, individul este reținut.

Chiar fratele agresorului, pledează drept victimă, nu altundeva decât pe rețele sociale, acolo unde încearcă să își facă dreptate postând imagini cu impact emoțional în care îi pune într-o lumină proastă pe vecinii săi.

bascov - ATENȚIE - Imagini cu impact emoțional! Un alt eveniment groaznic a avut loc în Bascov, la doar câteva zile după măcelul schizofrenicului!

Pe de altă parte, aceștia răspund în apărarea lor, arătând publicului de pe Facebook faptele săvârșite de către adevăratul agresor. Se pare că unul dintre ei s-ar fi ales cu capul spart pe o suprafață de 8 cm, având nevoie de intervenția cadrelor medicale pentru a-i pune 10 copci.

cap spart - ATENȚIE - Imagini cu impact emoțional! Un alt eveniment groaznic a avut loc în Bascov, la doar câteva zile după măcelul schizofrenicului!

Domnul este fratele agresorului!Vrând sa pledeze ca victima îmi face familia agresori!Uitati adevaratul agresor,pozele postate de acesta sunt facute de fiul acestuia când acestia se apărau!Mama mea are tot piciorul vanat,varul meu 10 copci!Victimele am fost noi!Ani la rand agresati si molestati!Dreptate se face acum și nu din vina noastra ci a lui!”, spune familia agresată pe Facebook!

bascov agresor - ATENȚIE - Imagini cu impact emoțional! Un alt eveniment groaznic a avut loc în Bascov, la doar câteva zile după măcelul schizofrenicului!

De asemenea, fratele agresorului a fost judecator. L-au exclus din magistratura pentru că a harțuit niște grefiere.

Acest fost judecător încearcă sa își transforme fratele în victima, deși a terorizat un sat întreg, fratele dansului… dar și domnul fost judecător a uitat ce fapte are și din ce cauza a fost scos din magistratură!!! Domnul Mircea Dinica alias Judele Gascanul de Fier toată strada Rogojina își dorește un SINGUR LUCRU!!! sa meargă în siguranță pe strada, fără sa fie atacați de cainii fratelui dvs , sau chiar de ei. Și DA locul lui este într.un spital de specialitate, atata timp cât este bolnav cu acte în regula și necesita tratament!!!”, spune o doamnă într-un alt comentariu.

De asemenea, judecătorul a fost acuzat de hărțuire sexuală, vedeți toată povestea aici!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! O mașină a intrat în parapet în Micești!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: