Atenție, părinți și bunici! Hidrobiciclete noi în Ștrand!

de | 29.06.2023 15:29 | Administrație, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești anunță cetățenii că de astăzi au la dispoziție încă 10 hidrobiciclete pe care le pot închiria. O plimbare cu hidrobicicleta costă 15 lei pentru 30 de minute.

De astăzi, 29 iunie 2023, zona de agrement din parcul Ștrand a fost dotată cu 10 hidrobiciclete (6 hidrobiciclete cu 3 locuri tip Donald și 4 hidrobiciclete cu 4 locuri tip Cars) pe care municipalitatea piteșteană le oferă cetățenilor spre închiriere, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești(S.P.E.P.M.P.).

Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti

O plimbare de o jumătate de oră costă 15 lei

Programul de funcționare pentru închirierea hidrobicicletelor este, în fiecare zi de vineri, între orele 11:00 și 20:00, iar sâmbăta și duminica în intervalul orar 10:00 – 20:00. O plimbare cu hidrobicicleta costă 15 lei pentru 30 de minute. ”Administrația locală mulțumește, cu această ocazie, tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement respectând regulile și personalul ce asigură funcționarea parcului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori”, arată administrația locală în informarea transmisă.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Eveniment de marcă desfășurat la Pitești. Vineri se deschide Congresul Matematicienilor Români

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole