Atenție, părinți și bunici! Școlile de dans și muzică sunt prezente pe scena Simfoniei Lalelelor

de | 15.04.2024 09:52 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești amintește că în Parcul Lunca Argeșului, timp de 3 zile, școlile de dans și muzică vor avea un program diversificat. De asemenea, vă reamintim că sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:00, pe scena din aer liber din Parcul ”Lunca Argeșului”, este programat un spectacol extraordinar cu Irina Rimes și formația ”Zdob și Zdub”. Iar Parada Florilor, din zona centrală a Piteștiului, va începe vineri, 19 aprilie, de la ora 11:30.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Astfel, programul spectacolelor de dans și muzică este:

  • Vineri, 19 aprilie:

13:00 – 15:30: Spectacol de muzică și dans, susținut de școlile de dans piteștene – Latin Street Dance și Total Dance – și de Catedra de Muzică a Universității Politehnice București – Centrul Universitar Pitești.

  • Sâmbătă, 20 aprilie:

16:00 – 20:00: Spectacol de muzică și dans, pe scena din Parcul ”Lunca Argeșului” – Centrul Cultural, Palatul Copiilor, Musicando con Adina Sima, școlile de dans: ”Straja hojam”, ACS Athletic Sports Dance & Gymnastics, Dance Flow Academy și Total Dance.

  • Duminică, 21 aprilie

11:00 – 15:00: Spectacol de folclor (muzică și dans): Palatul Copiilor, Centrul Cultural, Comunitatea Elenă (Ansamblul de dansuri ”Filia”, Grupul vocal ”Elada”, Duet vocal Ana Maria & Sebastan), Centrul Județean de Cultură și Arte, Argeș.

Programul complet îl găsiți aici.

Sursă foto: Facebook Primăria mUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Centrul Cultural Pitești. Lista evenimentelor din perioada 15– 21 aprilie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești | Simfonia Lalelelor