Atenție! Circulație restricționată pe A1, sensul dinspre Pitești!

de | 22.10.2024 10:30 | Pitești, Eveniment, Județean

  • Atenție șoferi!

Astăzi, până la ora 16:00, pe autostrada A1, sensul dinspre Pitești către București, la kilometrul 106, în zona municipiului Pitești, județul Argeș, este restricționată circulația rutieră pe prima bandă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că această măsură este necesară pentru a permite efectuarea unor reparații asfaltice.

În cazul în care plecați la drum prin țară trebuie să știți că sunt restricții de circulație pe mai multe drumuri, după cum urmează:

  • pe autostrada A2, sensul București – Constanța, la kilometrul 180, în zona localității Peștera, județul Constanța, circulația rutieră va fi restricționată pe a doua bandă, iar pe prima bandă se va institui o limită de viteză de 60 km/h, pentru a permite înlocuirea parapetului metalic.
  • pe autostrada A3 Turda-Borșîntre kilometrii 34+500 metri – 35+534 metri, pe sensul către Târgu-Mureș, în zona localității Chețani, județul Mureș este restricționat traficul rutier pe prima bandă și pe banda de urgență până la ora 13:00 iar în intervalul orar 13:00 – 18:00, se restricționează traficul pe cea de a doua bandă, pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații asfaltice.
  • tot pe autostrada A3 Turda-Borș, până la ora 18:00, între kilometrii 30 – 31, în zona localității Luduș, județul Mureș, pe sensul către Câmpia Turzii, este restricționată circulația rutieră pe prima bandă și pe banda de urgență, pentru efectuarea de reparații ale unor rosturi de dilatare viaduct.

Șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu atenție sporită și să respecte semnificația semnalizărilor temporare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Plecați la drum? Sunt anunțate restricții de trafic pe DN 7 pentru lucrări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole