anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! CNAIR anunță două transporturi agabaritice

de | 20.11.2023 17:51 | Național, Administrație

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 21 – 27 noiembrie se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul: Giurgiu Pod PTF– DN5 – Giurgiu – DN5B – Ghimpați – DN6 – Mihăilești – Centura de Sud București – A1 – Pitești – DN7 – Centura Călimănești – DN7 – Boița – A1 – DN68A – Holdea – A1 – Nădlac II PTF (județul Arad).

Vehiculele transportă câte o confecție metalică. Lățimea maximă a vehiculelor este de 5,50, masa totală 40 tone, lungimea 22 m, înălțimea 4,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. ”Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, arată cei de la CNAIR în informarea publicată.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șofer de 20 de ani – prins conducând 145 km/h prin Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR