Atenție șoferi! Restricții în trafic pe mai multe drumuri din țară

de | 12.05.2023 10:25 | Știri, Lifestyle, Național

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române transmite faptul că se circulă în condiții normale, fără probleme meteorologice, carosabilul fiind în general uscat iar vizibilitatea bună.

lucrări pe dn7

INFOTRAFIC informează de asemenea că există mai multe drumuri în țară unde circulația este restricționată.

Pe DN 7CC – Centura Călimănești, km. 3+150 de metri, Călimănești, jud. Vâlcea, circulația rutieră este  restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.

Pe DN 1, tronson kilometric 88+870 – 99+400 de metri, în localitatea Bănești, din județul Prahova, traficul este restricționat pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Circulația se desfășoară alternativ pe sensul Brașov – Ploiești, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre.

Pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, județul Alba, se menține restricția traficului, acesta desfășurându-se alternativ, pe un fir. Și în această zonă tot au căzut pietre de pe versanți, fiind restricționată banda de mers de lângă versant, care este semnalizată corespunzător.

Pe Autostrada A2, București-Constanța sunt impuse restricții de circulație la kilometrul 103+338 metri, în zona localității Drajna, județul Călărași. Acolo traficul este oprit pe ambele sensuri pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe cea de-a doua bandă.

Dacă pe celelalte drumuri menționate, traficul este restricționat, pe breteaua de intrare pe Autostrada A1, la kilometrul 238, calea Sibiu – Deva, urcare din DN 1, în zona localității Șelimbăr, județul Sibiu – traficul este închis. INFOTRAFIC informează că acolo circulația este deviată pe DN 1, la sensul giratoriu cu DJ 106D, de unde este dirijată către breteaua de acces pentru Autostrada A1, calea 1.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: