Atenție, șoferi! Șase transporturi agabaritice vor trece prin Pitești

de | 13.10.2023 17:17 | Pitești, Administrație

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în perioada 15 – 16 octombrie se vor desfășura șase transporturi agabaritice pe ruta Albota – Intersecție A1/DN 7.

Astfel, cele șase transporturi cu depășiri se vor desfășura pe traseul: Albota – DN65 – Pitești – A1 – Intersecție A1/DN7 (șantier autostradă). Vehiculele transportă grinzi. Potrivit sursei citate, lățimea maximă a vehiculelor este de 2,70, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Renault Engineering Day va avea loc la data de 18 octombrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR

Ultimele articole