anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe A1

de | 27.09.2022 08:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Lifestyle, Pitești

Pe autostrada A1 București-Pitești se circulă în condiții de ceață la această oră. Din această cauză, traficul este îngreunat, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Mai exact, pe tronsonul kilometric 86 – 120 al autostrăzii A1 București-Pitești, între localitățile Teiu și Pitești, circulația se desfășoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 100 – 150 de metri.

În această dimineață, a fost semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din Argeș.

Polițiștii amintesc șoferilor că în condiții de ceață, viteza de circulație trebuie redusă și este necesară mărirea distanței în mers. De asemenea, se recomandă folosirea corespunzătoare a luminilor.

În ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:
– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Foto Ziarul Național

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Centrul INFOTRAFIC