Atenție! Șoferii trec și pe roșu! Semafoarele din Pitești sunt „de decor”!

de | 27.12.2022 14:21 | Știri, Eveniment, Județean

Semafoarele din Pitești par a fi puse drept decor, după ce mai mulți șoferi nu au ținut cont de culoarea lor și au trecut pe roșu. Doi dintre aceștia au fost depistați de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, în ziua de 23 decembrie.

Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din Pitești și un bărbat de 58 de ani, din Bascov, care, amândoi conducând pe bulebardul Nicolae Bălcescu, nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric, aflat în funcțiune.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismele în cauză aveau inspecția tehnică periodică expirată.

Astfel, aceștia au fost sancționați contravențional, au rămas fără permis, și le-a fost retras certificatul de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au sancționat contravențional, conform art.135, lit.d, din H.G. 1391/2006, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, aflată în sensul giratoriu. Totodată, a fost aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere a celui în cauză.”, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

41 de sancțiuni contravenționale în Pitești pentru cerșetorie și prostituție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole