Atenționare de călătorie pentru Franța: blocaje cauzate de manifestațiile fermierilor!

de | 31.01.2024 11:13 | Național, Lifestyle

Fermierii francezi continuă protestele, iar din această cauză mai multe drumuri vor fi blocate.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie prin care informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că sindicatele care grupează majoritatea fermierilor locali au anunțat că vor continua manifestațiile și blocajele căilor de acces spre capitala franceză, pe o perioadă nedeterminată.

În acest context, românilor li se recomandă să urmărească informațiile privind circulația rutieră, consultând pagina de internet oficială https://www.bison-fute.gouv.fr, disponibilă şi în versiune mobilă – http://m.bison-fute.gouv.fr.

De asemenea, MAE informează că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris ( +33147052966 şi +33147052755). În cazul în care se confruntă cu o situaţie dificilă, aceştia au la dispoziţie şi telefoanele de permanenţă, în funcţie de circumscripţia consulară de reşedinţă, astfel: Consulatul General al României la Paris (+33680713729), Consulatul General al României la Marsilia (+33610027164), Consulatul General al României la Lyon (+33643627736), Consulatul General al României la Strasbourg (+33627050022).

Totodată, MAE recomandă și consultarea paginilor de Internet:

Transportatorii români au de suferit din cauza protestului fermierilor francezi

Agricultori francezi din toate colțurile țării continuă să blocheze majoritatea rutelor de acces în Paris. De suferit au și numeroși camionagii români, care, opriți prin parcări, nu își pot efectua cursele.

Multe dintre camioanele cu marfă nu pot face livrările la timp, iar produsele perisabile ajung să fie aruncate la gunoi. Tone de mâncare din România au fost distruse, chiar sub în fața autorităților franceze

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu două autoturisme în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Franţa | MAE