Atenționare ANM! COD PORTOCALIU de ploi în Argeș!

de | 15.09.2023 18:20 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi

Potrivit ultimelor informații transmise de ANM, se pare că vom avea parte de ploi torențiale pana la ora 20.00, prelungindu-se astfel CODUL PORTOCALIU.

În intervalul 19:20-20:00, în localitățile Rucăr, Lerești, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Dragoslavele, Dâmbovicioara și în zona de munte a județului Dâmboviţa, vor fi  averse torențiale ce vor cumula peste 35…40 l/mp și frecvente descărcări electrice.

Știre inițială

În această seară, se pare că vom avea parte de vreme rea, iar administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de COD PORTOCALIU ce vizează ploi însemnate cantitativ de la ora 18:00 până la ora 19:00.

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice și averse torențiale ce vor cumula peste 35…40 l/mp.

Potrivit ANM, sunt vizate județele Argeș și Dâmbovița.

În județul Argeş, atenționarea este valabilă în localitățile: Stoenești, Cetățeni, Boteni, Mioarele, Hârtiești, iar în județul Dâmboviţa: Fieni, Moroeni, Buciumeni, Runcu, Pietroșița, Văleni-Dâmbovița, Malu cu Flori, Bărbulețu, Pucheni, Râu Alb.

 

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mamă de 20 de ani și fetița ei de 5 ani, căutate de poliție în Dobrești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole