ATSA Argeș caută terapeut, priholog și profesor de sport

de | 05.05.2022 08:39 | Știri

Una dintre asociațiile argeșene care îi sprijină pe copiii cu afecțiuni din spectrul autist, Asociația Autism, Terapie, Sport și Arte (ATSA) Argeș are 3 posturi disponibile și este în proces de recrutare pentru terapeut ocupațional / kinetoterapeut, psiholog și profesor de sport.

„Printre principalele atribuții se numără stabilirea de  strategii care să includă activități fizice, activități de joc, activități de dezvoltare, precum și de strategii de adaptare , pentru a face față schimbărilor ce apar în viața de adolescent cu cerințe educaționale speciale, sub atenta îndrumare și supervizare a unui specialist cu experiența vastă în domeniu. (…) Este necesară o perioadă de probă. Absolvirea unui curs de Terapie ABA reprezintă un avantaj. Așa că, dacă sunteți interesați sau știți pe cineva, puteți să ne contactați, pe adresa de mail: anaflorinadumitrescu@yahoo.com sau la nr.de telefon  – (0740) 611 273 Ana-Maria Popa – director ATSA Argeș.”, este anunțul făcut de ATSA Argeș, asociație care își are sediul în Pitești, pe str.Cuza-Vodă, nr. 8.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: