anchetaonline.ro

ATSA Argeș caută terapeut, priholog și profesor de sport

de | 05.05.2022 08:39 | Știri

Una dintre asociațiile argeșene care îi sprijină pe copiii cu afecțiuni din spectrul autist, Asociația Autism, Terapie, Sport și Arte (ATSA) Argeș are 3 posturi disponibile și este în proces de recrutare pentru terapeut ocupațional / kinetoterapeut, psiholog și profesor de sport.

„Printre principalele atribuții se numără stabilirea de  strategii care să includă activități fizice, activități de joc, activități de dezvoltare, precum și de strategii de adaptare , pentru a face față schimbărilor ce apar în viața de adolescent cu cerințe educaționale speciale, sub atenta îndrumare și supervizare a unui specialist cu experiența vastă în domeniu. (…) Este necesară o perioadă de probă. Absolvirea unui curs de Terapie ABA reprezintă un avantaj. Așa că, dacă sunteți interesați sau știți pe cineva, puteți să ne contactați, pe adresa de mail: anaflorinadumitrescu@yahoo.com sau la nr.de telefon  – (0740) 611 273 Ana-Maria Popa – director ATSA Argeș.”, este anunțul făcut de ATSA Argeș, asociație care își are sediul în Pitești, pe str.Cuza-Vodă, nr. 8.

 

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: