Au fost demarate lucrările de execuție a platformelor subterane pentru containerele de gunoi din cartierul Trivale!

de | 29.12.2022 13:07 | Administrație, Județean, Pitești, Știri

 

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a anunțat pe pagina de socializare a Primăriei faptul că au fost demarcate lucrările de execuție a platformelor subterane pentru containerele de gunoi din cartierul Trivale.

Totodată aflăm că S.C. Hidroconstrucția S.A. are contractate lucrările pentru cele 23 de platforme de colectare a deșeurilor pe cinci fracții: deșeuri menajere, biodegradabile, hârtie/carton, plastic/metal, sticlă.

 

322687535 1183548549194236 646827902980169302 n - Au fost demarate lucrările de execuție a platformelor subterane pentru containerele de gunoi din cartierul Trivale! lucrările

 

Peste 130 de containere îngropate vor asigura o colectare igienică, selectivă, similară oricărui oraș european dezvoltat.

Interesant este faptul că toți locatarii blocurilor din zonele în care sunt plasate platformele de gunoi vor avea cartele de acces.

De menționat sistemele electronice asigură nu numai accesul, ci și monitorizarea și gestionarea datelor ce provin de la toate echipamentele utilizate pentru colectare selectivă.

 

Foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Trivale

Ultimele articole