Au fost strânse 18.000 de semnături pentru Inițiativa legislativă cetățenească, sprijinită de PUSL!

de | 15.10.2022 21:03 | Știri, Național, Politic

Proiectul Inițiativa legislativă cetățenească ce vizează “recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale” este un adevărat succes, sprijinit de 18.000 de oameni care au semnat deja. Proiectul este sprijinit de Partidul Umanist Social Liberal. 

Până în acest moment, s-a atins numărul de 18.000 de semnături, din totalul de 100.000, necesar pentru depunerea inițiativei. Proiectul demarat de către PUSL are loc în aproape toată țara. O dată cu atingerea numărului de 100.000 de semnături, acesta va fi depus la Parlament. Acțiunea va avea loc înaintea începerii următoarei sesiuni parlamentare, în luna februarie.

Scopul inițiativei este egalitatea în fața legii și, de asemenea, își propune să susțină identificarea dintre averile importante și veniturile legale declarate și direcționarea celor ilegale către obiective de interes public precum: grădinițe, școli, spitale.

Este un proiect pentru aflarea adevărului, pentru că am văzut atât de multe cazuri în care unii s-au îmbogățit peste noapte, iar oamenii cinstiți au asistat, neputincioși, la acest fenomen. Adoptarea acestei inițiative legislative ar permite recuperarea de către bugetul de stat a sumelor nejustificate și utilizarea lor în folosul românilor”, a precizat deputatul PUSL, Grațiela Gavrilescu.

 

 

Foto descriptiv.

Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! O tânără de 17 ani s-a spânzurat în Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole