anchetaonline.ro

Un șofer drogat de 20 de ani s-a răsturnat cu mașina! Victima este un pasager!

de | 15.10.2022 19:40 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment șocant s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 15 octombrie,pe DN1C E576, în afara localității Nima, acolo unde o mașină s-a răsturnat.

Șoferul autoturismului se deplasa cu autoturismul pe direcția Dej spre Gherla și a pierdut controlul volanului, părăsind astfel, drumul și intrând în mai mulți copaci. Mașina s-a răsturnat. consumase droguri potrivit polițiștilor clujeni.

Șoferul consumase droguri.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care avea rol de pasager în autoturism, a avut nevoie de transport la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! O tânără de 17 ani s-a spânzurat în Argeș!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: