Au început înscrierile în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice!

de | 24.06.2022 10:16 | Economic, Național, Știri

Astăzi, de la ora 10, încep înscrierile în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocansice. Persoanele fizice se pot înscrie pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte electrocasnicele vizate (mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, frigidere/congelatoare etc), anunță Administrația Fondului pentru Mediu.

Prima etapă are un buget de 25 milioane de lei, de asemenea, selecţia voucherelor se face în perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

Astfel, în prima etapă, se vor distribui vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, în funcție de următorul model: 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puţin noua clasă energetică C; 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D şi 400 de lei pentru categoria frigidere/ combine frigorifice/ lăzi frigorifice/ congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E.

Perioada de selecție durează 7 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective.

După publicarea listei cu persoanele câștigătoare, solicitanţii se pot prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

Sursa Foto rablaelectrocasnice.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au sosit alte 5 autobuze electrice în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: