anchetaonline.ro

Au început lucrările la hotelul de gheață de la Bâlea Lac. Când se deschide?

de | 30.11.2022 14:39 | Știri, După subiect, Lifestyle, Național

Vești bune pentru iubitorii muntelui: responsabilii Proiectului de Marketing Turistic ”Hotel of Ice Bâlea Lac” au început, în noaptea de luni spre marți (28 – 29 noiembrie), lucrările de ridicare a noului hotel de gheață pentru sezonul 2022-2023.

Echipa de muncitori s-a mobilizat şi a fixat primele cofraje din prima noapte de lucru și astfel au reușit să ridice primii pereți ai hotelului de gheață 2022 – 2023, scrie Ora de Sibiu, potrivit dcnews. În funcție de evoluția proiectului și a condițiilor meteorologice, sunt programate lucrările interioare (decorul camerelor, amplasarea instalației electrice etc). Dacă lucrările vor decurge conform planului noul hotel de gheață de la Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitatori şi va avea primii oaspeți în Ajunul Crăciunului. Totodată, e bine de precizat faptul că tema Proiectului de Marketing Turistic ”Hotel of Ice Bâlea Lac” din acest an este ”Europa”, iar vizitatorii obiectivului, unic în partea de sud – est a continentului, vor putea admira camerele Londra, Berlin, Paris, Amsterdam etc. Hotelul de gheață va avea de un restaurant şi un bar, unde servire se va face în pahare sau pe platouri de gheaţă.

Sursă foto: oradesibiu.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zile cu veselie și multe surprize anunțate pentru piteșteni! Programul evenimentelor!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: