Au intrat în curtea unei femei pentru a fura și au fugit de poliție!

de | 17.11.2022 17:15 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul serii de marți, 15 noiembrie, în jurul orei 21:00, o femeie din Câmpulung a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a intrat în curtea locuinței pentru a-u fura bunuri.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică la adresa femeii și i-au prins în flagrant pe doi bărbați, unul dintre ei având asupra sa mai multe bunuri furate, care a încercat să fugă. Cel în cauză a fost prins și imobilizat, ulterior find condus la sediul poliției.

Este vorba de doi bărbați de 44 și 40 de ani din Câmpulung, primul fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 16 noiembrie a.c., față de ambii bărbați a fost dispusă, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Foto descriptiv/Digi24

Citiți, de amsemenea, pe anchetaonline.ro

Încep ninsorile din această noapte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: