anchetaonline.ro

Un piteștean de 24 de ani a alimentat din mai multe benzinării fără să plătească!

de | 17.11.2022 17:34 | Știri, Eveniment, Pitești

Un piteștean de 24 de ani care nu și-a mai dorit să plătească carburantul cu care își alimenta mașina din mai multe stații peco, a venit cu un plan bine pus la punct. Bărbatul și-a pus la mașină plăcuțe cu numere de înmatriculare aferente altor autovehicule.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările în dosarul penal aflat sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, ce vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false.

A fost creat un prejudiciu în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei. Acesta a fost recuperat integral și restituit persoanelor vătămate.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv/ zf.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au intrat în curtea unei femei pentru a fura și au fugit de poliție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: