Aurel Bălășoiu – audiat la Parchetul General în dosarul în care este acuzat de viol

de | 18.10.2022 09:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Aurel Bălășoiu a fost audiat la Parchetul General, luni, în dosarul în care este acuzat de viol. El a dat explicații în legătură cu presupusa faptă care ar fi avut loc în această vară.

Tânărul care îl acuză de viol pe deputat susține că l-a cunoscut pe acesta în stațiunea Olimp și că ar fi profitat că se afla în stare de ebrietate. Mai mult, presupusa victimă susține că deputatul i-ar fi pus somnifer în băutură.

A profitat de starea mea că băusem niște alcool și cred că mi-a pus ceva în vin, somnifer și s-a petrecut un act sexual de penetrare anală. L-am cunoscut în iulie.”, a declarat tânărul pentru Știrile Pro TV.

Amintim că deputatul Aurel Bălășoiu se află în centrul unui scandal sexual, după ce au apărut fotografii cu el și un bărbat, în timp ce ar fi întreținut relații sexuale. Deputatul argeșean a fost dat afară din PSD, însă, încă beneficiază de imunitate parlamentară.

Foto Stirile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Aurel Bălășoiu | Parchetul General