anchetaonline.ro

Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

de | 04.10.2022 21:22 | După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Național, Politic, Știri

  •  „Teodosie nu împarte nimic, cu nimeni! În momentul în care i-ai luat ceva, te nenoroceşte!” se arată în discuţia dintre băiatul prins în filmări cu deputatul argeşean şi omul-cheie al întregului scandal.
  •  Filmările care au şocat toată ţara ar fi făcute, în vara acestui an, în camarele Palatului Episcopal din Tulcea.
  • O răzbunare împotriva sistemului a compromis toată cariera şi imaginea deputatului PSD.

„Cutremur” este un termen prea blând pentru a descrie evenimentele care au marcat, în weekend, organizaţia judeţeană a PSD şi cariera deputatului de Argeş, Aurel Bălăşoiu.

Apariţia în spaţiul public a unor imagini care surprind o partidă de sex între acesta din urmă (om de 62 de ani, parlamentar, fost primar, teolog) şi un alt bărbat au declanşat o adevărată criză politică şi de imagine, rostologiltă pe toate televiziunile naţională, o criză care a impus măsuri de urgenţă din partea celui mai puternic partid din România.

La nivel central, Marcel Ciolacu şi echipa sa au avut sâmbătă după amiază o reacţie de tip Blitzkrieg, anunţând efectiv pe Facebook decizia fermă a partidului de a-l exclude pe Aurel Bălăşoiu din PSD şi de a-i cere în termeni extrem de fermi demisia de urgenţă din Parlament, sub ameninţarea unui vot in corpore pentru ridicarea imunităţii.

Cuvintele cheie din anunţul-sentinţă al PSD: încălcarea legii, a demnităţii şi a moralei creştine.
„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.
De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine” – a fost mesajul care a prevestit furtuna ce urma să se declanşeze.

Liderii PSD Argeş – prinşi de furtuna scandalului în comunele din sud. S-a încercat avertizarea lui Ion Mînzină!

POZA cu pesedistii in actiune - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!
Pe majoritatea liderilor PSD Argeş, furtuna asta i-a prins în teritoriu, pe zona de sud, unde erau plecaţi în grup să participe la adunările de alegeri locale pe traseul Ştefan cel Mare –Slobozia.

Norii negrii se arătaseră încă de dimineaţă, dar – de felul lor, oameni cu minţile la purtător – şefii organizaţiei Argeş au refuzat câteva ore să proceseze ca fiind cu adevărat reală ameninţarea care le parvenise.

Aceasta a venit sub forma unui telefon dat, dimineaţa, la partid, de către un bărbat care a cerut numărul de mobil al preşedintelui Ion Mînzână. Acesta a explicat că trebuie să îi transmită urgent informaţii despre iminenta izbucnire a unui uriaş scandal public, despre practicile sexuale ale unui parlamentar din echipa sa.

Considerând, iniţial, avertismenul ca fiind o bazaconie inimaginabilă, Ion Mînzînă a refuzat orice discuţie. Nu a putut s-o mai evite după-amiază când omul respectiv a făcut rost de numărul preşedintelui şi l-a abordat direct.

Atunci au înţeles liderii filialei adevărata proporţie a dezastrului: conform sursei, deputatul Bălăşoiu fusese surprins în imagini întreţinând relaţii sexuale cu bărbaţi, despre care se crede că unii erau minori. Între timp, Bucureştiul confirma validitatea informaţiilor. Ele ajunseseră şi la Marcel Ciolacu şi, după ce imaginile fuseseră verificate ca reale, partidul avea hotărârea luată: Aurel Bălăşoiu trebuia să dispară urgent din PSD!

Pus să se întoarcă la Slobozia din drumul său spre Rociu şi confruntat cu situaţia, Aurel Bălăşoiu nu a avut nicio reacţie: nu a negat, nu a recunoscut, nu a mişcat, nu a clipit. A fost doar curios de unde vin informaţiile.

Şedinţa de urgenţă convocată la Piteşti a fost doar o formalitate: organizaţia a luat, practic, act de excluderea dispusă de centru. A condamnat aspectele respective într-un comunicat scurt, iar liderii au părăsit sediu de-a dreptul buimaci. PSD Argeş intra într-unul dintre cele mai groaznice scenarii din politică.

În presa din toată România, imaginile începeau să curgă. Trupul gol al deputatului angrenat în activităţi intime cu un tânăr era head-photo în câteva ore.

Imaginile respective erau, fără echivoc, suprinse de un al treilea participant la respectiva partidă de amor.

Aurel Bălăşoiu – picat pe filmări într-un război de demascare a homosexualităţii din Biserică

Primele 24 de ore de la publicarea fotografiilor şocante şi demiterea deputatului PSD au scos deja la lumină numeroase aspecte legate de uriaşul scandal în care este implicat Aurel Bălăşoiu.

Această speţă, care este departe de final, are la bază un război nemilos declanşat în Casa Domnului, adică în Biserica Ortodoxă Română. Vă prezentăm ideile centrale ale acestei speţe, dar şi materiale în EXCLUSIVITATE constând în imagini private, discuţii telefonice întregistrate şi acuzaţii zdrobitoare la adresa unor înalţi prelaţi.

CRISTI CĂLIN – omul cheie în descifrarea scandalului Aurel Bălăşoiu

  •  Un tânăr cleric, Cristi Călin, a fost ostracizat total la nivel de Biserică, după ce – în vara lui 2014 – a reclamat că, în timpul perioadei de practică la o mănăstire, i-au fost făcute avansuri de către stareţul respectivului locaş, care i-ar fi solicitat explicit întreţinerea de relaţii homsexuale.

După ce s-a plâns de cele întâmplate, biserica, în loc să investigheze ce s-a întâmplat, i-a refuzat dreptul de a mai studia în facultăţile de teologie de pe teritoriul întregii ţări. Cristi reclamă că în timpul vacanţei de Paşte din 2013, stareţul Parfene Pahome, de la Mănăstirea Calapodeni din Podul Turcului i-a făcut avansuri sexuale. A refuzat şi s-a adresat autorităţilor bisericeşti, dar în loc să găsească înţelegerea necesară, tânărul ar fi fost dojenit că nu a acceptat ce i s-a propus “că ar fi avut doar de câştigat, nu de pierdut”, se arată în materialele de presă aferente scandalului vremii.

M-am aşteptat că atunci când am dezvăluit presiunea la care am fost supus să fie luate măsuri împotriva celor care au acţionat abuziv, ori măcar să fie făcută o cercetare asupra faptelor. Am fost surprins şi foarte mâhnit pentru faptul că eu am fost cel pedepsit deşi nu am nicio vină, iar ceea ce am dezvăluit nu a fost verificat de către autoritatea bisericească.

Prin îngăduirea abuzului faţă de mine sunt protejaţi cei care comit astfel de fapte şi sunt create condiţiile pentru alte posibile abuzuri faţă de alţi tineri studenţi la teologie ortodoxă.”, scria studentul de atunci într-o solicitarea adresată Parlamentului.

A luptat pentru reînmatricularea în sistemul de învăţământ teologic din România şi este astăzi, la aproape zece ani distanţă, omul-cheie în descifrarea scandalului Aurel Bălăşoiu.

  • Cristi Călin şi-a asigurat accesul într-un sistem în care să afle o mulţime de detalii şi cazuri de relaţii homosexuale la nivelul diferitelor structuri BOR, fiind jurat, parcă, să pună totul în lumina reflectoarelor în ceea ce ar putea să fie un scandal enorm şi greu de gestionat în Biserica Română. În timpul „investigaţiilor” pe care le-a transformat într-un soi de cruciadă anti-sistem şi anti-anumiţi oameni, i-a ieşit în cale Aurel Bălăşoiu.

Acesta din urmă, teolog la rândul său, foarte apropiat de structurile bisericeşti şi bine conectat cu mulţi oameni care slujesc în poziţii importante, ar fi intrat în acest circuit–închis al relaţiilor sexuale neobişnuite din sistemul teologic, „momit” – susţine Cristi Călin – de înalte feţe bisericeşti care i-au ştiut „slăbiciunea” în materie de homosexualitate şi-au folosit-o ca să-l atragă.

POZA AUREL IN BISERICA - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

În fapt, în mediul public argeşean, se vorbea destul de frecvent, în ultimii ani (de când cu accederea în funcţia de deputat) despre orientarea sexuală a lui Aurel Bălăşoiu, dar acest subiect a rămas dintotdeauna la nivel de sugestie şi discuţii discrete, fiind tratat ca o chestiune personală, care nu ar fi trebuit, în teorie, să provoace niciun deranj public.

Poze şi discuţii extrem de intime pe WhatssApp cu deputatul Aurel Bălăşoiu

  • Relaţia dintre Cristi Călin şi Aurel Bălăşoiu a devenit în timp extrem de strânsă, tânărul fiind în posesia unor discuţii şi imagini mai mult decât intime cu deputatul argeşean, semn al încrederii şi al apropierii dintre cei doi. Parte dintre aceste discuţii şi imagini le publicăm în cadrul dezvăluirilor de astăzi.

Aurel Bălăşoiu a trimis, de-a lungul discuţiilor purtate pe WhatsApp zeci de poze – atât din activitatea sa publică (alături de personalităţi din partid, la evenimente etc), cât şi imagini extrem, extrem, detaliat de extrem de private. În multe discuţii, exista un adevărat schimb de opinii despre… calităţile şi înzestrările fizice ale unor bărbaţi.

colaj1 e1678448950766 - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

colaj2 - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

Mai mult, din discuţia pe care Cristi Calin a avut-o, după izbucnirea scandalului cu celalalt tânăr din imagini (tânărul preot surprins în partida de sex alături de deputat) rezultă că el ar putut fi cea de-a treia persoană din încăpere, adică potenţialul autor al fotografiilor.

Partida de sex filmată ar fi avut loc în camerele Palatului Episcopal din Tulcea

  • Vine momentul dezvăluirilor. Un moment de declic, în care Cristi Calin hotărăşte că vrea să demaşte toate chestiunile pe care el le consideră ca fiind reale şi intolerabile în vintrele Bisericii Române. Imaginile care au făcut înconjurul ţării ajung la câteva redacţii mari de presă din capitală, dar şi pe WatssApp la Marcel Ciolacu, Ion Mînzînă etc. Obiectivul său final declarat: demascarea episcopului Tulcii, Bălţat Visarion, dar şi a altor înalţi prelaţi care ar fi, în opinia sa, artizanii unor abuzuri de neconeceput.

 

Tânărul cu care deputatul Bălăşoiu apare în pozele în care întreţin relaţii intime este absolvent al unui Seminarului Teologic Ortodox și al unei Facultăți de Teologie și ar practica escorta de lux pentru cupluri și persoane gay/bi.

 

Aceste relaţii sexuale între cei doi s-au petrecut în vara acestui an în Episcopia Tulcii, în una din camere palatului Episcopal. Acest tânăr, când avea 15-16 ani, a fost violat de către Episcopul Tulcii Visarion .

Acest tânăr a rămas cu probleme psihice pentru că, după ce a fost violat, Episcopul Visarion l-a pus să jure pe evanghelie că nu spune la nimeni. Legatura între Deputat și acest tânăr a făcut-o Episcopul Visarion și ÎPS Teodosie. BOR sa ia exemplu PSD și să elimine imediat pe cei menţionati!” – este mesajul transmis viral, duminică, pe toate canalele de WhatssApp şi pe conturi de Facebook.

În paralel, tânărul îi trimite lui Visarion Bălţat – Episcopul Tulcii şi ţinta lui dintâi mesaje extreme de dure:

Încet încet se va ajunge şi la tine, nenorocit de pedofil…. ai zeci de elevi sodomizaţi.
Nu îţi este frică să mai slujeşti sf. Liturghie… nu crezi în Dumnezeu? Uite că Dumnezeu există!

Ai să fii descoperit şi tu… nu voi avea odihnă până ce nu vor ieşi imagini şi cu tine… şi alţii ca tine… că mulţi mai sunteţi în Sf. Sinod! Aţi pus stăpânire pe Biserica lui Hristos. Uite că Hristos nu se lasă batjocorit…. demisia! Monah la mănăstire şi pocăieşte-te… Va veni mânia lui Dumnezeu asupra ta.

Ai nenorocit acest copil… C.I.I…. Ştii ce face el după ce l-ai sodomizat? Practică prostituţia pentru persoane gay! Ştii ce face cu banii de acolo? Îşi ia droguri ca să poată să uite traumele prin care a trecut…

FOTO MESAJ VISARION - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

Ştii cât suferă acest copil? Enorm de mult… L-ai pus să jure pe evanghelia lui Hristos că nu spune la nimeni… Hristos este pentru fanteziile tale? Te-ai folosit de evanghelie pentru a ascunde fapta penală? Uite că nu voi avea odihnă până ce nu vei primi pedeapsa conform legii.
Dacă crezi în Hristos şi îţi pare rău de ce ai făcut, pune mâna şi fă demisia.
Nu mai sluji mâine sfânta Dumnezeiască Liturghie, că nevrednic eşti.
În numele lui Hristos, eşti oprit de la Sf. liturghie până la condamnarea ta de Sf. Sinod. Amin!”

Nu lipseşte din acest pachet intregal a răfuirii, nici un denunţ penal, pregătit pentru Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în care este semnalată aceaşi situaţie şi anume trauma şi abuzul pe care le-ar fi îndurat tânărul prins în imagini alături de parlamentarul argeşean, preot acum, dar şi om intrat într-o reţea de escorte gay.

Cine este Visarion, episcopul Tulcii?

În vârstă de 63 de ani şi originar din oraşul Tălmaciu, Preasfinţitul Visarion Bălţat, zis şi Răşinăreanu, este Episcopul Tulcii din 2008, când, după o experienţă de 11 ani ca episcop vicar la Sibiu, a fost întronizat ca episcop titular al Eparhiei Tulcii de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel. Autor a trei cărţi şi peste 200 de articole în reviste de spiritualitate, este doctor în Teologie Dogmatică şi Simbolică şi a absolvit cursuri de specializare la Facultatea de Filozofie a Universităţii din Atena.

POZA cu denuntul penal - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

ŞOCANT! După declanşarea scandalului monstru, (tot) Cristi Călin rămâne „sfătuitorul” lui Aurel Bălăşoiu

  •  Inexplicabil, aproape de noaptea minţii – în ciuda faptului că tânărul a asigurat propagarea unuia dintre cele mai mari scandaluri publice cu implicarea directă a BOR şi cu sacrificarea incontestabilă a deputatului de Argeş – duminică, după demitere şi după întregul scandalul, tot Cristi Calin este omul cu care Aurel Bălăşoiu s-a consultat în mai multe rânduri despre poziţia publică pe care trebuie să o aibă.

Ce trebuie să spună presei care năvălise la Rociu, de ce nu trebuie să îşi dea demisia din Parlament, cum trebuie să trateze partidul, ce urmează să zică la Parchet dacă e chemat şi cum trebuie să îşi gestioneze imaginea în comună, ca să păstreze încrederea lumii. Toate acestea şi multe altele au reprezentat subiecte de discuţie şi consfătuire între cei doi, după ce tăvălugul era pornit.

Două dintre discuţiile purtate vi le prezentăm în cadrul prezentelor dezvăluiri.

CRISTI CĂLIN – în interviu cu redactorii „Anchetaˮ

Acolo, la Palatul Episcopal al Tulcii, a avut loc o petrecere cu mai multe persoane!

Având în vedere filmul evenimentelor pe care vi l-am prezentat în paginile anterioare, Cristi Călin reprezintă, fără dubiu, cheia întregului scandal care i-a compromis cariera şi imaginea deputatului Aurel Bălăşoiu, cu scopul de a scoate, de fapt, la iveală alte probleme, mult mai grave, pe care autorul dezvăluirilor susţine că le cunoaşte la nivelul Bisericii Ortodoxe Române.

Redactorii „Anchetaˮ au reuşit să stea de vorbă, în amănunt, cu domnia-sa, în cadrul unui interviu care şochează, dar lasă şi multe semne de întrebare.

CRISTI CALIN

Am făcut Facultatea de Teologie, am făcut master, sunt în biserică de la 10 ani. Acum am 31 de ani” – se prezintă Cristi Călin.

Am constatat din mesajele dumneavoastră publice că ştiţi foarte multe detalii despre acest scandal uriaş în centrul căruia se află deputatul Aurel Bălăşoiu…
– Da, sunt un om din sistem care a participat la toate… evenimentele acestea, tot ce înseamnă acest… subiect.

Vă era cunoscut de multă vreme că domnul deputat are anumite preferinţe…
– Da, dar nu are el treabă, el este o victimă. Cel care l-a introdus în acest mecanism este o înaltă faţă bisericească şi am dovezi în acest sens.

Ce fel de dovezi?

– Înregistrări cu deputatul când purtăm discuţia asta şi încerc să-l lămuresc că ceea ce este nu e normal… Eu vreau doar ca adevărul să iasă la lumină şi cei care au greşit să fie pedepsiţi, deci nu deputatul… Bine, şi el, pentru că din punct de vedere moral nu e ok. Dar, ca idee, ăla are 22 de ani, a terminat Facultatea de Teologie şi cel care l-o introdus pe gât deputatului este Înalpreasfinţitul Teodosie, de la Constanţa.

Între deputat şi unul dintre şoferii lui Teodosie – şi o să vă dau probe în acest sens – ar fi existat ceva şi atunci Teodosie s-o supărat aşa de tare că i l-a băgat pe acest tânăr cu care apare în acele poze deputatul, dar vă pot confirma inclusiv cu poza de pe buletinul lui, că o am, că nu este minor, are 22 de ani.

Cel din poze nu este minor.
– Da, cel din poze nu este minor.

Dar există şi minori în povestea asta.

– Nu, nu există. În povestea asta cu deputatul, nu există. În schimb, există în cealaltă poveste, pe care din păcate nimeni nu vrea să o divulge, din lipsă de probe concrete. Pentru că toţi vor imagini în care să se vadă acolo exact – n-ai cum, că oamenii ăştia nu-s oameni simpli, nu-s deputatul care are o facultate de teologie sau de drept în România. Sunt oameni care au studii în afară, sunt doxă de carte, oameni care ştiu pe dinafară Noul Testament şi Vechiul Testament. Deci au nişte minţi… cum una la un milion se naşte. Doar cine ştie cum să apară ceva concret şi să nu mai ai drept de apel.

Şi atunci de unde până unde s-a ajuns la această acuzaţie cum că ar fi vorba şi de minori?
– Acum vă spun de unde această afirmaţie: minorii i-au folosit episcopii. Însuşi acest tânăr de 22 de ani, când avea 16 ani, a fost abuzat de către episcopul Visarion al Tulcii. Şi ei l-au format şi l-au crescut aşa şi l-au făcut să fie ce este în ziua de astăzi: escortă de lux.

Aţi scris că pozele care circulă în acest zile sunt făcute într-una dintre camerele Palatului Episcopal de la Tulcea.
– Da, da.

Şi aveţi idee cine le-a făcut?

– Chestia e că acolo a avut loc o petrecere cu mai multe persoane şi la petrecerea aia cineva făcea parte dintr-un sistem sau dintr-un serviciu şi au făcut şi ei ce au putut. Dar sunt alte poze în care apare şi Visarion, dar apare în aşa fel încât nu s-a putut prinde faţa lui. Dar Visarion în unele înregistrări recunoaşte atunci când este întrebat „este adevărat că aţi abuzat acest copil când avea 16 ani şi l-aţi supus unui masaj după care l-aţi abuzat sexual?”

Atunci Visarion o dă la întors şi imediat îl cheamă pe tânăr la palat şi îl întreabă: „Ce-ai făcut? Ce ai dat?” Şi copilul spunând unei singure persoane treaba asta îl ia la întrebări şi acesta îl sună pe Visarion şi îi spune „Vezi că tot ce ai cu copilul e înregistrat!” şi îi spune că pătează imaginea bisericii, să îşi facă imediat demisia şi să o prezinte patriarhului. Istoria asta durează de mult…

Şi toţi episcopii ăşia au fost şi ei cândva minori, şi ei au fost la rândul lor supuşi la abuzuri… Am pentru tot ceea ce spun, sau cel puţin pentru o parte, probe… În spatele acestei poveşti sunt şi nişte reuşite. A fost construit un întreg sistem. Era o reţea, dar o reţea în scop bun, pentru a dovedi ceea ce se întâmplă acum… O echipă de oameni bine pregătiţi, nişte forţe ale statului…

Care s-au coalizat ca să taie răul de la rădăcină să înţeleg?
– Exact, exact… Pentru a se ajunge la patriarh, că de la el o pornit tot acest mecanism bolnav.

Ce fel de relaţie aveţi dumneavoastră cu deputatul Bălăşoiu? Am văzut că aveţi nişte conversaţii destul de apropiate, intime, în care practic dânsul vi se confesa.

– Deputatul acesta Bălăşoiu a fost folosit de către sistem, dumnealui nu şi-a dat seama. Credeţi-mă că tot ce vă spun acuma e adus şi la cunoştinţa preşedintelui, a prim-ministrului, a şefului Camerei Deputaţilor, a tuturor oamenilor importanţi.

Deputatul Bălăşoiu a fost folosit, este o victimă, o victimă a sistemului din spate, care ştia cu ce se ocupă el şi ce apucături are şi atunci a fost un instrument de a se ajunge la oamenii ăştia importanţi, că el avea legături directe cu oamenii ăştia importanţi: arhiepiscopul X, arhiepiscopul Y, arhiepiscopul Z… pentru că o să vedeţi că sunt şi imagini cu discuţii pe WhatsApp în care el povesteşte: „Am fost în oraşul X, m-am întâlnit cu arhiepiscopul Y, am stat la masă, mi-a băgat mâna pe sub masă, făcea nu ştiu ce…”

Cineva îl întreabă – că deputatul ăsta e şi un om credincios, merge la biserică…
Deci îl întreabă: „Domnu’ deputat, nu vă supăraţi, dar dumneavoastră credeţi în Dumnezeu cu adevărat?”;
„Da, cred părinte cu adevărat!”
„Bun, şi atunci dumneavoastră ce spuneţi, chestia nu este acesta un păcat?”

Şi atunci el se deschide şi începe să argumenteze: „Păi, părinte, şi atunci ce fac arhiepiscopii ăştia mai mari, pe ei cum îi lasă, cum îi îngăduie Dumnezeu?”
Şi atunci celălalt îi dă replica: „Păi nimic din ce e ascuns nu va rămâne nepedepsit de Dumnezeu şi dacă tu nu începi să te îndrepţi, atunci Dumnezeu va scoate toate acestea la lumină şi vei suporta ruşinea.”

De aceea înainte ca deputatul să dea un interviu cu colegii dumneavoastră din presă, eu am avut o conversaţie cu el şi i-am zis: n-ar fi mai bine să mergem pe adevăr, adică să tăiem răul de la rădăcină? Dar lui îi e teamă, pentru că ştie ce forţă au ăştia, cred că merge pe ideea că poate se repară şi dacă se pune rău cu Biserica… De exemplu, lista PSD-ului, când se fac propunerile pentru a candida, trebuie să meargă la patriarh, s-o aprobe patriarhul. Dacă nu aprobă patriarhul pe cineva, nu are cum candida.

Spuneţi că aţi discutat cu dl Bălăşoiu chiar înainte de a ieşi cu declaraţii în presă?

– Da, eu sunt o persoană… cea mai apropiată. Eu aş vrea, dacă tot s-a deschis cutia Pandorei, ca adevărul să iasă la iveală. Adică cât poţi să mai ascunzi, cât poţi să fii de nenorocit, cât poţi să mergi în continuare aşa!

Aveţi idee cine a furnizat zilele trecute acele imagini presei?
– Presa avea pozele cu două-trei zile înainte, dar s-a aşteptat unda verde de la Marcel Ciolacu. Nu numai deputatul Bălăşoiu trebuie să fie exclus, sunt mulţi, mulţi care trebuie să plece Şi apropo: nu numai deputatul apare în asemenea imagini. Sunt mulţi alţii cărora le va veni rândul.

Credeţi că în următoarele zile vor mai apărea şi alte imagini cu alte personaje?
– Vor apărea, dar se aşteaptă unda verde. Nimic nu se mişcă fără aprobare.

Vor apărea şi imagini cu oameni din biserică?
– Da, da, da, da… Imagini, înregistrări.

Am văzut în pozele dumneavoastră că purtaţi la rândul dumneavoastră o haină bisericească şi mai devreme mi-aţi spus că sunteţi din sistem, deci lucraţi în biserică. În ce fel aţi ajuns să ştiţi atât de multe detalii despre ceea ce am putea numi faţa obscură a bisericii?

– Eu însumi când eram student în anul I la facultate în Alba Iulia am fost victima unui astfel de sistem, iar pentru că nu am acceptat, sistemul m-a marginalizat şi m-a exclus umilindu-mă, umilindu-mă, umilindu-mă la maximum, eu adunând în mine frustările şi atunci am spus că cei care merită să fie pedepsiţi cu adevărat să fie descoperiţi. Orice sistem poate fi oprit de alt sistem. Ne-am folosit cu maximă responsabilitate de conexiunile noastre şi, după ce am obţinut ce am dorit, a venit momentul să expunem situaţia, dar am primit şi noi la rândul nostru nişte aprobări.

Am citit undeva că aceste informaţii ar fi trebuit să apară în preajma alegerilor, nu acum.
– Da, de fapt, trebuiau expuse faptele reprobabile ale oamenilor bisericii, numai că ei au fost mai isteţi şi l-au sacrificat pe Bălăşoiu, care este o victimă.

Când spuneţi că este o victimă o spuneţi pentru că el ar fi fost pionul sacrificat, nu şi că el ar fi fost nevinovat…
– Corect, nu că n-ar fi vinovat. Deci faptele acelea, în pozele ălea el este. Clar şi precis. De aia i-am zis: încercaţi să fiţi asumat. Dar vă daţi seama, un om la 62 de ani, nu îl pot schimba eu acuma…

Dar el avea această orientare dinainte.
– Bineînţeles, bineînţeles… Şi vă mai zic ceva: telefonul dumnealui a fost pe mâna unuia dintre noi, din sistemul nostru construit pentru a ajunge la asemenea indivizi. Şi ce s-a descoperit acolo în telefonul lui… Omul care a văzut pur şi simplu s-a blocat şi a pus telefonul imediat pe masă. Nimeni nu se aştepta să găsească atâtea lucruri în telefonul deputatului… Tot ce înseamnă preoţi, stareţi, inclusiv episcopi sunt de aceeaşi manieră.

Vorbiţi de imagini sau de conversaţii?
– Imagini, doamnă, filmuleţe…

Dar oamenii aceştia se lasă filmaţi aşa uşor şi apoi păstrează filmele în telefon?
– Era între ei, între ei îşi permit.

Ca să se uite mai târziu la ele?
– Da. E discreţie maximă între ei, respect, siguranţă… Dar vă zic clar, deputatul nu a intrat în sfera penală.

Poate nu ştie că au fost minori?
– Asta e altceva: una este să ştii şi să o fac cu bună ştiinţă şi alta e să nu ştii. Dar ca unul care cunoaşte foarte bine situaţia, era verificată la sânge absolut orice persoană.

Într-o conversaţie pe care aţi postat-o pe Facebook era vorba despre şoferul unui înalt prelat şi scria acolo deputatul Bălăşoiu ceva de genul că nu îi inspiră încredere, că rămâne la ce are el încredere.
– Aici a fost o chestie nesinceră din partea deputatului, în sensul că ei se cunoşteau dinainte pentru că a scris şi că au petrecut împreună la ziua Înaltului, la Bucureşti.

Poate îl cunoştea doar din vedere.

– Ba îl cunoştea, că au stat toţi la masă şi în altă parte spune că l-a pupat pe buze, iar Teodosie s-a supărat şi de atunci nu a mai vorbit cu el. Deci deputatul l-a pupat pe şoferul lui Teodosie pe buze, Teodosie s-a supărat şi nu a mai vorbit cu el şi poate chiar Teodosie l-ar atras pe Bălăşoiu în această cursă. Asta e o cursă pentru Bălăşoiu.

Tânărul din filmări: Ce adevăr? Că eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul?

colaj balasoiu - Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

Conform unor discuţii ajunse în posesia noastră, tânărul care a fost surprins în imagini cu deputatul Aurel Bălăşoiu a aflat tot de la Cristi Călin despre scandalul monstru izbucnit. Acesta era şocat şi „scapă” în discuţie câteva detalii extrem de utile pentru întregirea tabloului aferent întregului caz.

I.I.. este, aşa cum rezultă, faţă bisericească, dar şi un tânăr devenit „antreprenor” într-o afacere extrem de tenebroasă: asigurarea unor servicii de însoţire a domnilor avizi de relaţii gay. Cu Aurel Bălăşoiu s-ar fi dus pentru bani, iar relaţia nu a avut vreo valoare, având în vedere că respectivul nici nu îşi mai aduce aminte cum îl cheamă, ci doar ce funcţie avea.

Cristi Călin: Mă auzi? Cineva dintre noi cred că era monitorizat, este tot ce înseamnă material, tot, deci nu mai ai ce să mai faci, asta-i viața..

I.I. (partenerul de sex al deputatului din filmările apărute): Cum adică mă coa..? Fă-mă să înțeleg… Au ieșit poze cu noi la iveală? Tu ești tâmpit la cap? (…) Îmi stă inima până vorbești tu!

C.C: Deci, asta-i viața. Cineva dintre noi a fost monitorizat, a fost un om al serviciilor, s-a ajuns prea departe, s-a ajuns la prim-ministrul României, la Marcel Ciolacu, la tot ce înseamnă spuma țării, președinte Iohannis, Parchetul General, pentru că cineva era minor. Deci deputatul ăsta cred că se mai întâlnea cu cineva și posibil să fie cineva minor.

I.I.: Deci se întâlnea, mă… dar ce treabă avem noi?
C.C: Se întâlnea el. Ascultă. Numai că nu a dat cu minorul, a dat cu tine imagini. Cu tine și cu el.
I.I: Dă-te bă în p…. mea!
C.C:(râde): Bă, cu tine și cu el, bă!
I.I.: Deci de unde coa… imagini. Fu..- te în g..ă, că numai tu ai făcut poze atunci!
C.C: Bă nu e vorba de poze, bă omule, bă! Tu ești nebun? Nu auzi că e video? E ceva profesionist.
I.I.: De unde m-a văzut pe mine cu ăsta?
C.C: Mă întrebi pe mine? Tu nu înțelegi că eu am primit decizie de excludere, tot, caterisit tot, bărbierit, spălat.
I.I.: Marș, mă, că nu te cred!
C.C: Hai că îți trimit pe whatsapp să vezi.

I.I.: Vezi că nu mai folosesc WhatsAppul ăla, ascultă-mă puțin. Hai că-ți dau alt număr de telefon pe care să-mi trimiți pe WhatsApp.
C.C: Dar care whatsapp nu-l mai folosești, ăla care era cu treaba aia?
I.I.: Da, mă, ăla care era cu treaba aia. L-am scos de tot, nu-l mai folosesc.
C.C: Aia cu escorta, nu?
I.I.: Da.
C.C: Ascultă pe tata aici. Cam așa stă situația. A ieșit la lumină, se fac cercetări. Noi nu am intrat cu nimic sub sfera penală. Cine a făcut fapte penale să răspundă! Iar noi trebuie să mergem cu adevărul. Oricum, adevărul va ieși la lumină. Vrei, nu vrei, va ieși la lumină. Asta e!
I.I.: Ce adevăr? Că eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul?
C.C: Cum?
I.I.: Eram rupt de foame și m-am dus să mi-o trag cu deputatul.

Chiar l-au dat afară din Parlament. Tu nu înțelegi că l-au nenorocit pe omul ăsta?

C.C: Câți ani aveai atunci când ți-ai tras-o cu deputatu (râde)? Aveai 16 ani (râde iar)? Că așa zic, bă, că ești minor.
I.I.: Când, mă? Acolo?
C.C: Cu deputatul, în pozele ălea. Cică aveai 16 ani.
I.I.: Aveam 16 ani? Ei m-au filmat pe mine și zic ca eu aveam 16 ani?
C.C: Da, bă. Le-am spus: Voi sunteți nebuni, că omul ăsta are 23 de ani, bă!
I.I.: Bă, ești nesimțit? Să mori tu! Unde-s pozele ăstea? Cum le găsesc?
C.C: Pe internet. Băi, dar fii atent… ăăăă… cum să facem?

I.I.: Deputatul, cum îl cheamă? Cum îl cheamă pe el?
C.C: Păi cum îl cheamă? Hai că mă sună deputatul…
I.I.: Coa.. ești handicapat? Chiar am găsit știrea, coa..
C.C: Ce spune? Ce spune? Ia citește că eu am blocat tot, facebook, am blocat tot.
I.I: Hiiiiii…„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului p… mea…”
C.C: (râde): Băi, fii atent! Dacă Visarion e băgat în treaba asta, ce pumni în gură voiai să-i dai tu starețului, dar să vezi ce pumni în gură îi dau eu lui.
I.I.: Eu nu am, mă, treabă, băi coa.., eu nu am vorbit cu nimeni…

C.C: Nu, dar a strâns el. Băi, ăsta a strâns probe, că ăsta nu e prost…
I.I.: Mă, ești handicapat? Stai 2 secunde să mai citesc aicea ce scrie….(citește). Marș, coa… Bă coa… chiar l-au dat afară din parlament?
C.C: Da, bă, chiar l-au dat afară din parlament. Tu nu înțelegi că l-au nenorocit pe omul ăsta?
I.I: Bă coa… ce se întâmplă, mă? Au început să cadă ăștia mari, coa.., ce dracu! Ce dracu se întâmplă, coa..?
C.C: Coa.., coa.., ce coa..? Vorbește frumos, părinte! Că m-ai nenorocit și pe mine, părinte! (…) Măi părinte, a intrat Serviciul Român de Informații pe fir. Serviciul Român de Informații a anunțat președintele României, prim-ministrul României, președintele Camerei Deputaților, patriarhul României, arhiepiscopul Calinic de la Argeș, arhiepiscopul Teodosie, episcopul Visarion, înțelegi? Sunt note oficiale, nu mai ai ce face, pa!

I.I.: P… ascultă-mă 2 minute, acum se scanează mai multe în capul meu. Ieri am fost la o sfințire unde a venit și Teodosie și Visarion… Iar Visarion, la urmă, când a plecat, mi-a bătut obrazul, coa..
C.C: Ti-a bătut obrazul, ă?
I.I.: Dar mă duc acum la el. Mă duc să văd de ce p… mea mi-a bătut obrazul, să văd ce s-a întâmplat, ce s-a mai auzit, că-mi bag p…

Şoferul ăla a avut o relație cu deputatul. S-o sărutat, s-o fu..t pe la mănăstire pe lângă Constanța.

C.C: Ascultă-mă!
I.I.: Ascultă-mă 2 secunde pe mine. Eu îmi bag p… și-n gura lui și-n gura la toți și îmi strâng catrafusele și plec în p… mea vreo 2-3 luni la muncă în afară. Și-mi bag p… când mă întorc, nu mă mai cunosc toți!
C.C: Dar rapid, rapid! Că merg și eu. Mergem împreună. Hai! Auzi, nu te mai du nici la Visarion. Nu te mai du că faci ceva și te omoară. Nu bei nimic, nu mănânci nimic de acolo.
I.I.:Să-mi bag p… în gura lor!

C.C: Da, da, da nu mânca, nu te du, ferește-te, ai grijă, ascunde-te o perioadă că și eu sunt ascuns. Iar fii atent! Iar Teodosie are pe șoferul ăla cu el. L-ai văzut? Şoferul ăla cu el, tânăr, frumos.
I.I.: Ăla frumos.
C.C:Şoferul ăla a avut o relație cu deputatul. S-o sărutat, s-o fu..t pe la mănăstire pe lângă Constanța. Bulangiul ăsta a aflat, Teodosie. Și Teodosie a pus să-l execute pe deputat.

I.I.: Cred că Teodosie era gelos.
C.C: Teodosie era gelos. Eu ți-am zis că Teodosie nu împarte nimic cu nimeni. În momentul în care ai luat ceva de la Teodosie, te nenorocește.
I.I.: Dar mă doare-n p… pe mine. Teodosie e puternic și bravo lui! Dar ce treabă avem noi, coa.., până la urmă?

C.C: Acuma s-a folosit, mă. Am fost urmăriți. Asta înțeleg eu să zic. Noi am fost urmăriți pas cu pas. Știe tot. Bă, oamenii ăștia știu tot. Că am fost la Constanța, că am fost în apartamentul ăla, că am fost acolo. Deci, știu tot firul. Mi-a pus starețul hârtia pe masă. Părinte, recunoști? Da, părinte, recunosc! Îți asumi? Îmi asum. Mi-am luat geanta și am plecat, sărut mâna!
I.I.: Să mori tu?

C.C: Da, omule, da. (…) Ia-ți femeia și urcă-te-n mașină și dă-i drumu. Ai auzit? Vezi că bulangiii ăștia… Visarion nu știa nimic. A fost un teatru de la Visarion. Nu l-a sunat nimeni, nu l-a șantajat nimeni. A vrut să scoată la timp, să vadă dacă tu ai spus la cineva ceva…
I.I.: Să mori tu, coa..
C.C: Da, da, Visarion a făcut un teatru că – dacă era ceva – îți dădea una-n cap și acolo rămâneai. (…) Nu mai sta! Urcă-te-n mașină și dă-i drumu՚ din țară că vor veni toate televiziunile pe tine acasă. Dă-i drumu՚ din țară!

Eu-l f… în gură! L-am cunoscut, mi-a cerut niște favoruri, l-am ajutat… Ce atâta? Mă doare pe mine fix în c…!

I.I: Hai să ne întâlnim săptămâna cealaltă și să vorbim față-n față că trebuie să discutăm ca lumea.
C.C: Băi, tu nu înțelegi, tată, că nu mai e de făcut nimic? Nimic! (…) Nu mai avem de ce vorbi, gata! Lucrurile sunt făcute toate. Toată lumea știe, pa! Nu mai ai ce să faci! Gata!Nu mai ai ce, că toată lumea știe, SRI știe, pa, sănătate…!
I.I: Atunci ia mai dă-i dracu! De unde știu eu că nu sunt și ascultat.
C.C: Tu îți dai seama că toți am fost ascultați. Tu nu auzi că sunt înregistrări, sunt poze, sunt tot, tot, tot.
I.I: Vai de c..u nostru!
C.C: Da, toată lumea știe.
I.I:Nu mai am nimic, lasă că o să mai stau săptămâna asta cât mai e asta și dup-aia îmi iau tălpășița.
C.C: Bă, nu mai sta, omule. Dă-i drumu՚ azi. Ai bani? Dă să-ți trimit. Ai bani?
I.I: Am pe dracu՚!
C.C: Ia femeia și dă-i drumu՚ din țară. Dar ea este de acord să plece cu tine?
I.I: Dar ce treabă are ea? O să văd eu ce zice.

Era minor dracu՚, cum să nu fie minor?!

C.C: Bun. Cum facem povestea asta? Cum facem să fie bine? Cum facem să se așeze?
I.I: Stai 2 secunde. Stai. La mine, numărul ăsta e nou, mă, dar ce dracu՚ să. Dacă era pe numărul vechi, era o problemă, dar așa nu-i problemă. La mine cel puțin. Dar nu știu acum dacă a fost nu a fost ascultat. Pe mine nu mă interesează, mă, frate. Ce pielea mea? Eu-l f… în gură! L-am cunoscut, mi-a cerut niște favoruri, l-am ajutat… Ce atâta? Mă doare pe mine fix în c..
C.C: Auzi.. dar dracul ăla de copil cu care tu ai vorbit pe Instagram…
I.I: Nu cred, mă. Era copil. Ce dracu!
C.C: Da, copil, dar răspunde-mi: era minor sau nu era minor?
I.I: Era minor dracu՚, cum să nu fie minor?!
C.C: Bă, cum să fie minor, mă? Că-mi stă inima, bă! Ești nebun? Bă, dar eu i-am verificat buletinul, era născut…, avea peste 18-19 ani.
I.I: Dar, mai dă-l dracu să-l ia, că e la liceu. Zicea că e la liceu. Parcă…
C.C: Bă și ăla e minor?
I.I: Nu știu sigur.
C.C: 19 ani a zis că are.
I.I: La asta mă gândeam și eu.
C.C: Ia vorbește, ia legătura cu el pe WhatsApp și întreabă-l! Spune-i să-ți dea o poză după buletin.
I.I: Hai că o să iau!
C.C: Ce plan avem, cum facem?
I.I: Momentan lasă-mă olecă să mă gândesc și o să te sun mai încolo și o să vorbim mai multe.
C.C: Bine, hai. Auzi, vezi ferește-te să mai intri la Visarion!

INREGISTRĂRI. Strategia de comunicare a deputatului după scandal:

Nu recunoaştem că am făcut sex! Faptă fără minori nu există!

Dialogurile telefonice purtate între Cristi Călin și deputatul Aurel Bălășoiu, duminică, după izbucnirea scandalului, când se dădea neştiutor şi nevinovat pe toate televiziunile naţionale, îți lasă un gust amar.

În mai multe ori, Călin încearcă să-l convingă pe parlamentarul argeșean să spună adevărul, adică să admită că și el a fost beneficiarul unui sistem care îi oferea pe tavă băieți deja pervertiți, abuzați, violați, practic niște copii cu o viață distrusă, folosiți pe bandă rulantă în industria plăcerilor de tot felul. Răspunsul parlamentarului este de-a dreptul halucinant: „Da, dar eu n-am absolut nimic cu ei!”.

Nu, Bălășoiu, deși este părinte și știe ce este aceea dragoste de tată, nu are nimic cu cei care distrug alți copii. El este complice și beneficiar al acestui sistem care există și în rândul BOR, fără ca asta să întineze cu ceva dedicarea și smerenia cu care mulți alți preoți își îndeplinesc misiunea.

Aurel Bălășoiu: „Oricum nu-mi dau demisia, că n-am de ce!”

În primă instanță, prin intermediul unor îndelungi discuții telefonice, deputatul Bălășoiu și Cristi Călin se sfătuiesc care ar trebui să fie declarațiile cu care parlamentarul ar trebui să iasă public. Primul sfat venit de la cel care, practic, a creat acest tămbălău, a fost recunoașterea adevărului. Pentru a-și acoperi planul, Călin inventează povești cu SRI și șeful statului care i-ar vrea capul mai-marelui Bisericii.

Aurel Bălășoiu: M-a întrebat așa: Cunoașteți că băiatul ăla din imagini, Iosiv Cristian Ionuț, e din Constanța?

Cristi Călin: Domn’ deputat, am aflat de unde a pornit, ascultați-mă pe mine. Acest băiat are legături, eu am știut de la început că e ciudățel și v-am zis. Nu că am știut, am intuit. Totul a pornit de la el și de la celălalt copil, ca să înțelegeți ideea. Copilul ăla are peste 18 ani. Atenție, deci nu este nicio infracțiune. Stați liniștit, nu vă dați demisia, dumneavoastră ați picat într-o capcană!
A.B.:(…) Și fiți atent ce mi-a spus: dumneata nu iei nimic, dar să nu aibă sub 18 ani. Și dacă e sub 18 ani și nu are plângere, e zero, iar partidul va pica într-o mare cursă cu decizia pe care a luat-o, pentru că acesta are relații sexuale cu înalții prelați.
C.C.: Știu, partidul a picat în capcana SRI, este ordin de la președintele Iohannis, atenție! Dar faptele morale tot este (sic!) că ei au băgat mai multe, având vedere faptele morale, cu teologia (n.r. Bălășoiu este absolvent de Teologie), am hotărât, dacă procurorii vor solicita ridicarea imunității… Ce să mai, au băgat mai multe, că partidul se acoperă. Cine a făcut comunicatul l-a făcut bine, l-a făcut profesionist.
A.B.: Oricum nu-mi dau demisia, că n-am de ce!
C.C.: Nu, nu, chiar vă rog să nu vă dați demisia pentru că e un plan al lui Dumnezeu. Eu v-am zis că Dumnezeu are planuri pe care noi nu le putem ști, dar le putem intui. Prin ce ați pățit dumneavoastră vor fi descoperiți adevărații pedofili din biserică. Dumneavoastră nu sunteți pedofil, sunteți un om care a fost inițiat în aceste taine. Așadar, trebuie curaj de a mărturisi, este o mărturisire. Cei care sunt cu adevărat vinovați vor plăti. Dați-mi mie numărul la omul ăla și îi explic clar despre ce e vorba, că eu știu mai bine, bine?
A.B.: Păi și ce să-i spunem? Eu vi-l dau: 0733…. Dar cum îi spui?
C.C.:De unde e omul ăsta?
A.B.: Imediat îți spun: de la Politikia.ro.

C.C.: Lăsați-mă că vorbesc eu, știu ce vorbesc, dar, dacă vreți, vă spun. Îi spun așa: stimate domn, domnul deputat a picat într-o capcană a sistemului. De fapt, adevărații pedofili și cei care au comis infracțiuni nu este dumnealui, sunt acești indivizi care l-au inițiat pe acest tânăr. Acest tânăr practică escorta masculină pentru persoanele gay, transexuale și bisexuale.
Deputatul acesta a fost atras într-o capcană, nu a știut să fie precaut și atunci a picat în această cursă. El, la rândul lui, a fost inițiat de oamenii ăștia ai bisericii care sunt adevărații pedofili. Dacă Biserica a intrat în această mafie și acest joc, prin serviciile secrete…
A.B.: Vă complicați mult…
C.C: Dar eu știu ce vorbesc, că așa este…
A.B.: Da, dar nu trebuie să mai implicăm și pe alții…
C.C: Noi acum ascundem și, dacă noi ascundem, ei vor săpa, vor săpa și adevărul va ieși. Mai bine să-l spunem noi de la capăt, clar, dacă suntem oameni ai adevărului, dacă nu, eu nu intru în acest joc…
A.B.: Mai lasă-mi un pic…
C.C: Haideți că vă las.

„Dumneavoastră nu recunoașteți că ați făcut sex!”

Pe parcursul discuției, deputatul Bălășoiu încearcă să se asigure că băiatul cu care a apărut în poză nu era minor, semn că nu era sigur de acest aspect sau că nici nu îl interesase inițial. De asemenea, acesta nu pare dispus să-și recunoască oficial orientarea sexuală, ceea ce nu este neapărat de condamnat, într-o societate care nu este pregătită nici acum să accepte persoanele gay.

A.B.: Cine ia punct de vedere lui Cristi să spună că e alături de cei mari, nu are treabă cu mine. A zis că…„Tu ești un puțoi!”. Îți dai seama? Asta mi-a zis! Adică sunt lucruri mult mai mari la București decât ceea ce mi s-a întâmplat mie.
C.C.:Cine e puțoi?
A.B.: Eu față de ăia de la București. A zis că fărâmă sunt eu!
C.C.:Da, dumneata ai picat într-o cursă a sistemului, dar eu v-am spus și v-am atenționat: dacă Dumnezeu a făcut ca noi să ne întâlnim, știe de ce.
A.B.: Da. Atuncea nu dați nimic până nu vorbim între noi.
C.C. :Da, da, dar, dar atenție, trebuie să vorbim și să reiasă adevărul cu maximă responsabilitate și adevărul să fie adevăr, nu mai merge cu jumătăți de măsură. Eu așa aș face. Știi cine l-a băgat pe gât pe copilul ăsta? Teodosie, pentru că el mă cunoștea pe mine, îl cunoștea pe băiet, eu, neavând ce face, i-am spus că sunt prieten cu dumneavoastră și atunci ei au făcut un plan secret și noi am picat în cursa lor.
A.B.: Am înțeles, dar deocamdată nu vorbim.
C.C.:Bine, dar eu cred că ar trebui să spunem clar, ca cei de la București să știe că au greșit ei.
A.B.: Dar faptă cu minori nu există…
C.C.:Nu există, pentru că era bărbat în toată firea ăla, are 19 ani, eu m-am uitat la buletinul lui.
A.B.: Bun! Și există politic vreun dosar să poate să se agățe de ceva, că n-am primit nimic?
C.C.:Nu, nu există niciun dosar penal pe numele dumneavoastră, probabil procurorii se vor sesiza din oficiu, mă vor chema pe mine cu siguranță, pentru că eu sunt sursa numărul unu, le voi relata oamenilor ăștia exact situația, voi depune mărturie: domnule, deputatul ăsta nu a făcut nicio infracțiune, pentru că nu erau minori. Da, recunoaștem, am făcut sex, a făcut sex…
A.B.: Da, dar nu recunoaștem nici asta…
C.C.:Nu, noi nu recunoaștem… Dumneavoastră nu recunoașteți că ați făcut sex. Numai că în cadrul dosarului penal care este un dosar secret, nu mai merge cu minciuni, cu din ăstea… Da, ne asumăm, am făcut, este viața mea privată, vă rog, conform legii, să respectați discreția și intimitatea mea ca persoană umană…

„Problema este că ei mi-au retras sprijinul politic, excluzându-mă din partid, dar eu demisia nu mi-o dau”

În timp ce Cristi Călin încearcă, pe tot parcursul discuției, să-l determine pe parlamentar să vină cu o mărturisire publică, fiind conștient că aceasta ar avea o mare greutate pentru a demasca întreaga filieră, Aurel Bălășoiu este mai interesat de cum să-și conserve funcția și privilegiile de parlamentar. Nu e interesat de drama celui cu care a apărut în ipostaze intime, ci doar de vârsta din buletinul său, nu cumva să fie mai jos de 18 ani. De asemenea, este satisfăcut că nimeni din localitate nu a crezut că el ar putea fi gay, ca și cum asta ar fi o crimă sau vreo boală contagioasă.

A.B.: Deci ei au vrut neapărat capul lui Moțoc.
C.C.:Ei au vrut capul lui Teodosie, dar ați picat dumneavoastră. Acum mă iertați că zâmbesc, dar situația este și puțin penibilă. Dar spuneți-mi, ce-a zis soția?
A.B.: N-a zis nimica, a privit așa, am fost acuma la masă, am vorbit cu copiii, sunau toți, să aveți curaj… Nimeni nu ia în calcul ceea ce s-a rostogolit pe la noi pe aici. Au venit două televiziuni în sat și au zis oamenii… exclus așa ceva. Vreo două persoane au spus… o fi adevărat, n-o fi adevărat? Încolo, nu… Problema este că ei mi-au retras sprijinul politic, excluzându-mă din partid, dar eu demisia nu mi-o dau.
C.C.:Mă iertați, ar trebui să fiți fraier să faceți asta!
A.B.: Păi nu fac! (…)
C.C: Domnule deputat, ascultați-mă și pe mine, vă rog! Știți că sunt o persoană care mă stăpânesc, știu ce înseamnă. Pozele ălea… dumneavoastră îl luați pe NU în brațe, dar ele sunt reale, în sensul că le-au verificat niște IT-iști.
A.B.: Am înțeles, am înțeles…
C.C.: În momentul în care partidul a luat această decizie, ei știau că pozele sunt reale.
A.B.: Aha…
C.C:De aia nu mai ai ce să mai faci, dar nu este nimic pierdut. Oricum, dumneavoastră aveți 62 de ani, nu cred că mai aveați…
A.B.: Nu e vorba de asta, e vorba că am fost o persoană prea apreciată…
C.C.: Prea apreciată, da… Dar vă mai aduceți aminte de cuvintele lui părintele stareț din mașină?…
A.B.: Păi da, dar erau târzii, cred că…
C.C.:Nu era târziu! Eu mi-am făcut datoria de prieten adevărat, v-am chemat de două ori, v-am pus în vedere, v-am informat, ca unul care nu trădez și nu voi trăda niciodată.
A.B.: Da, mă rog, asta e… Oricum, nu dau numărul la copil că n-am de ce.
C.C.:Nu, dar cu siguranță îl vor găsi ei.
A.B.: Da, păi numele îl știu toți.
C.C:Îl știu toți, nu?
A.B.: Da, mi-a scris mie ăsta… Acum îi spun că, domnule, nu am primit niciun mesaj.
C.C. :Eu aș propune următorul plan, domnule deputat: având în vedere că am fost exclus și sunt distrus, deci nu mai am niciun viitor… Dar nu v-a sunat Calinic ăsta de la Argeș?
A.B.: Nu.

„Vă respect în continuare, dar am și eu o limită: nu-i mai protejăm! Gata!”

La final, cel care s-a infiltrat în mizeria ce băltește și în interiorul BOR își iese din fire, realizând că parlamentarul argeșean este total insensibil la povestea care este, de fapt, ţelul său.

C.C.:Eu aș propune așa: să ies eu public, să îmi asum eu…
A.B.: Nu…
C.C.: Mă ascultați și pe mine? Să-mi asum eu toată responsabilitatea. În același timp, vă protejez, îl iau pe nu în brațe tot timpul și spun: oameni buni, omul ăsta nu s-a atins de sfera penală, nu este niciun minor acolo, conducerea partidului a fost dusă în eroare de către oameni bine pregătiți din sistem. Așadar, lăsați omul în pace, este viața lui privată, veți vedea dacă acele poze sunt reale după ce le verifică o instituție a statului român.
A.B.: Asta ai putea s-o faci tu la ăla care ți-am dat eu… Dar fără să lungești treaba, știi? Să spui… am văzut, am citit ceea ce scrieți dumneavoastră…
C.C.: Dumneavoastră nu aveți încredere în mine sau ce?
A.B.: Ba da, am.Vă dau ce a scris, îl sunați, îi ziceți, dar să nu dăm în altă latură…
C.C.:În ce latură să nu dăm, că începeți să mă enervați și nu vă mai ascult! Nenorociții ăștia m-au nenorocit pe mine, da? Ei sug p**a, ei se f*t în c*r, ei sunt pedofilii!!!
A.B.: Da, dar eu n-am absolut nimic cu ei!
C.C.: Păi n-aveți, dar am eu, da? Vă respect în continuare, dar am și eu o limită: nu-i mai protejăm! Gata!
A.B.: Cristi, dar nu de la mine!
C.C:Atunci mă lăsați pe mine?
A.B.: Da, dar să nu apar eu, colaborator cu tine sau cu altcineva.
C.C.: Gata, bine, am înțeles. Preiau eu tot, în schimb, garantez că nu apăreți dumneavoastră și că eu îmi fac treaba ca la carte, e bine?
A.B.: Deci… mă suni mai târziu după ce analizez iar…
C.C.: Bine, bine, să trăiți!

NOTĂ

De la publicarea articolului în ediţia de luni, 3 octombrie, a săpămânalului Ancheta,  până la acest moment alte evenimente s-au succed. În speţă, Cristi Călin a fost audiat, se pare, în cursul zilei de luni după prezentarea acestor probe şi apariţia loc în presă, la Parchetul General al României până la 4 dimineaţa. Nu se ştie cu exactitate ce probe şi informaţii a furnizat procurorilor acest personaj-cheie, dar cert este ca în cursul zilei de marţi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a făcut public un comunicat de presă prin care anunţă că au fost deschise două dosare penale, unul pentru act sexual cu un minor şi un altul pentru viol. Mai multe detalii despre consecinţele demarării acestei investigaţii citiţi AICI.

 

Citește articolele pe același subiecte: Aurel Bălășoiu | BOR | București | Dumnezeu | Ion Mînzînă | Marcel Ciolacu | PSD | Rociu | România | Slobozia
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: