anchetaonline.ro

Semnează petiția pentru majorarea perioadei în care Transfăgărășanul este deschis!

de | 04.10.2022 20:35 | Știri, Administrație, Județean

În cursul zilei de astăzi, la evenimentul “Momentul adevărului. Ce facem cu infrastructura și cu transporturile rutiere?”,președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu i-a înmânat directorului general al CNAIR, Cristian Pistol o petiție pentru mărirea perioadei în care Transfăgărășanul este deschis.

Până la acest moment, petiția a fost semnată de 120 de companii HORECA de pe Valea Argeșului și din zona de Nord a județului.

Până acum DN 7C – Transfăgărășanul, a fost deschis doar 4 luni din 12, cu pierderi majore pentru întreaga industrie HORECA. După discuții avute cu reprezentanții drumarilor, anul acesta a fost prima dată când drumul a fost deschis pe 15 Iunie în loc de 1 iulie. Dacă am avea Transfăgărășanul deschis pentru o perioadă mai lungă, numărul turiștilor ar fi cu mult mai mare. Asta ar înseamna mai multe locuri de muncă și impozite mai mari, plătite la bugetul statului de HORECA.

Tot astăzi vom lansa și o campanie de strângere de semnături de la turiști, printr-o petiție online. Vom publica detalii despre această petiție pentru a fi semnată de cât mai multă lume interesată de Transfăgărășan.

Discuțiile de astăzi avute cu domnul Pistol au fost pozitive și sunt semne că această problemă a județului va fi luată în considerare și rezolvată. Vă voi ține la curent cu progresul acestei inițiative prin care încercam să ținem Transfăgărășanul deschis pe o perioadă cât mai mare.”, a informat președintele PNL Curtea de Argeș.

Aici găsiți linkul unde se poate vota petiția!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Pistol | PNL