anchetaonline.ro

Alina Gorghiu: “Dacă deputatul (Aurel Bălășoiu) nu vrea să își dea demisia, voi iniția o petiție, voi strânge semnături!”

de | 04.10.2022 20:27 | Politic, Județean, Știri

Prima reacție din sfera politică a venit de la PNL, acolo unde președintele filialei Argeș, dar în același timp și președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, a transmis un punct de vedere extrem de ferm, anunțând că în fața acuzațiilor de viol, demisia lui Viorel Bălășoiu din legislativul național este obligatorie.

Iată cum sună mesajul public transmis de către senatorul Alina Gorghiu:

Știrea despre fostul primar și actual deputat PSD șochează.

Nimeni nu își poate imagina că România are un parlamentar cercetat penal pentru viol și, totuși, așa stau lucrurile.

Vorbim de o infracțiune oribilă. Violul înseamnă dezumanizare.

Nu avem voie să tăcem. E nevoie de reacție fermă la cel mai înalt nivel!

Vorbim de o infracțiune oribilă. Și, cu toate acestea, e o tăcere prea mare, pe un subiect atât de grav, în spațiul public.

Reacția mea nu are legătură cu politica, nici nu morala creștină, ci cu revolta față de unul dintre cele mai oribile lucruri pe care un om le poate face!

Orice om are dreptul sa facă ce vrea în intimitate, inclusiv oamenii politici. Însă aici este o altă situație și nimeni nu are voie să tacă.

Reacția celui acuzat de a cere concediu de odihnă este plină de cinism.

Dacă deputatul nu vrea să își dea demisia, voi iniția o petiție, voi strânge semnături! La asemenea acuzație, aștepți decizia procurorilor din afara Parlamentului, nu de pe băncile Parlamentului.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

BREAKING NEWS! Deputatul Bălășoiu este cercetat pentru VIOL!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD