anchetaonline.ro

BREAKING NEWS! Deputatul Bălășoiu este cercetat pentru VIOL!

de | 04.10.2022 17:08 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Ca și cum întreg scandalul sexual care se desfășoară în aceste zile în jurul numelui deputatului argeșean Aurel Bălășoiu, n-ar fi suficient, vine o nouă lovitură din sfera justiției, de această dată.

În urmă cu puțin timp, presa națională a anunțat că Aurel Bălășoiu ar fi cercetat într-un dosar, având ca obiect fapte de viol. În cazul domniei sale, deja plana suspiciunea (neconfirmată până acum oficial de autoritățile juridice) că în partidele de sex la care a participat ar fi putut fi implicați și minori.

O acuzație de viol este extrem de gravă și aruncă întreaga poveste într-o sferă profund penală, nu numai una care ține de distrugerea totală a imaginii sale publice.

 

Comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție:

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu la data de 4.10.2022 cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 Cod penal, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media referitoare la săvârșirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României.

Totodată, pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică a fost deschis un al doilea dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunii de viol prev. de art. 218 din Codul penal, ca urmare a depunerii unei plângeri penale împotriva aceleiași persoane.

Menționăm că în ambele dosare urmărirea penală se desfășoară in rem. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare. Precizăm că activitățile desfășurate în dosar nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Oficial! Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de deputatul Bălășoiu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Aurel Bălășoiu | Înalta Curte de Casație și Justiție