anchetaonline.ro

Oficial! Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de deputatul Bălășoiu!

de | 02.10.2022 20:29 | Eveniment, Importante, Județean, Știri

Este Oficial! Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a anunțat, pe pagina de Facebook, că se dezice de deputatul Aurel Bălășoiu printr-un comunicat de presă, după ultimele ipostaze compromițătoare care au fost făcute publice cu acesta:
Comunicat de presă
În lumina recentelor informații publicate în mass-media, cu privire la domnul deputat Bălășoiu Aurel, conducerea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a luat act cu mâhnire de apariția unei asemenea situații, care nu face cinste Bisericii Străbune și aduce atingere preceptelor morale creștin ortodoxe.
În acest sens, la nivel eparhial s-a hotărât anularea mandatului domnului Bălășoiu Aurel de membru în Adunarea Eparhială.
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de asemenea manifestări și îndeamnă la respectarea și cultivarea învățăturii tradiționale ortodoxe românești!”, scrie Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului | Aurel Bălășoiu