De tot râsul! George Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei!

de | 02.10.2022 19:53 | Știri, Național, Politic

În cursul zilei de astăzi, un adevărat spectacol a avut loc în Piața Victoriei, unde cei doi protagoniști nu au fost alții decât George Simion și fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, conform Digi24.

Spectatorii au fost chiar protestatarii adunați în urma mobilizării făcute de AUR. Aceștia nu au avut decât să asiste la conflictul celor doi, care era mai mult un soi de show.

Atât Șoșoacă, cât și Simion, și-au strâns susținătorii separat și au pornit în marș, întâlnindu-se astfel chiar în fața Guvernului, de unde s-a dat bătaia pe microfon.

Șoșoacă a pus prima mâna pe el, dar nici bine nu și-a început discursul că nu a mai reușit să se audă de huiduielile susținătorilor AUR. La scurt timp, microfonul i-a fost tăiat iar senatoarea l-a acuzat pe Simion.

E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis Șoșoacă fostului său șef de partid.

 

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Un șofer a murit după ce un bolovan a căzut peste mașina pe care o conducea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Simion