anchetaonline.ro

Tragic! Un șofer a murit după ce un bolovan a căzut peste mașina pe care o conducea!

de | 02.10.2022 18:58 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, duminică, 2 octombrie, după ce un bolovan a căzut de pe versant în Defileul Jiului pe maşina unui șofer. Bărbatul a murit.

Bolovanul a căzut prin parbriz, iar în mașină se aflau două persoane: șoferul și o pasageră. Femeia nu a suferit leziuni însă bărbatul a fost inconștient și i s-au efectuat mai multe manevre de resuscitare. În cele din urmă, șoferul a decedat, conform Digi24.

Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor, a explicat la Digi24 că în zonă erau montate plase pentru a împiedica căderea stâncilor de pe versanți. „Versanții sunt asigurați cu plase. Piatra are undeva la 40-50 de centimetri diametru. Piatra a venit dintr-o zonă de torenți unde nu se pot pune plase, pentru că am bloca efectiv scurgerea naturală a apelor. Acest tip de piatră nu ar fi trebuit să ajungă în cale, ar fi trebuit să fie oprită de vegetație sau de plasele de protecție”, a precizat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor pentru Digi24.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

 

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Live de la Rociu! Ce spun deputatul acuzat, soacra si popa din sat!

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: