Tragic! Un șofer a murit după ce un bolovan a căzut peste mașina pe care o conducea!

de | 02.10.2022 18:58 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, duminică, 2 octombrie, după ce un bolovan a căzut de pe versant în Defileul Jiului pe maşina unui șofer. Bărbatul a murit.

Bolovanul a căzut prin parbriz, iar în mașină se aflau două persoane: șoferul și o pasageră. Femeia nu a suferit leziuni însă bărbatul a fost inconștient și i s-au efectuat mai multe manevre de resuscitare. În cele din urmă, șoferul a decedat, conform Digi24.

Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor, a explicat la Digi24 că în zonă erau montate plase pentru a împiedica căderea stâncilor de pe versanți. „Versanții sunt asigurați cu plase. Piatra are undeva la 40-50 de centimetri diametru. Piatra a venit dintr-o zonă de torenți unde nu se pot pune plase, pentru că am bloca efectiv scurgerea naturală a apelor. Acest tip de piatră nu ar fi trebuit să ajungă în cale, ar fi trebuit să fie oprită de vegetație sau de plasele de protecție”, a precizat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor pentru Digi24.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

 

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Live de la Rociu! Ce spun deputatul acuzat, soacra si popa din sat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole