Eveniment mortal! Un bărbat a fost lovit de trăsnet într-o pădure!

de | 02.10.2022 17:08 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut sâmbătă seară, în comuna Lunca, județul Bihor, unde un bărbat care s-a dus la cules de ciuperci într-o pădure a fost lovit de trăsnet. Acesta a murit, conform Mediafax.

Organele oficiale de poliție au fost sesizate printr-un apel de urgență la 112. Apelantul era un bărbat care a mers împreună cu victima la cules de ciuperci într-o pădure din Valea Vărătecului. Acesta a semnalat polițiștilor că prietenul său, în vârstă de 49 de ani, a fost lovit de trăsnet și este inconștient, potrivit IPJ Bihor.

Tot bărbatul a fost cel care a dus victima la spital, acolo unde a fost constat decesul. Prin urmare, cauza decesului urmează să fie stabilită după necropsie.

Totodată, cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Live de la Rociu! Ce spun deputatul acuzat, soacra si popa din sat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole