Doi bărbați au fost împușcați la târg după ce s-au certat pe prețul unor struguri!

de | 02.10.2022 21:55 | Știri

Un eveniment șocant s-a petrecut în această duminică, după ce patru bărbați s-au certat pe prețul strugurilor la un târg din satul Frumoasa, județul Bacău. Situația s-a terminat cu doi din aceștia împușcați. Atât victimele, cât și agresorul, erau comercianți, conform Digi24.

În cursul acestei dimineți, în târgul organizat în comuna Balcani, sat Frumoasa, județul Bacău, în urma unui conflict spontan, doi bărbați, de 37 și 50 de ani, ar fi fost împușcați în zona gâtului, respectiv abdomenului, de către un bărbat, de 49 de ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care era însoțit de către un bărbat, de 31 de ani, din aceeași localitate”, prezintă un comunicat al Poliției.
„Cele 4 persoane implicate în eveniment ofereau spre comercializare struguri și, întrucât au apărut nemulțumiri cu privire la prețul de vânzare diferit stabilit de către aceștia, a izbucnit un conflict. Astfel, bărbatul de 49 de ani, folosind un pistol neletal, cu bile de cauciuc, ar fi împușcat cele două victime.”, scrie Digi24.

Victimele au fost duse de urgență la o unitate medicală pentru îngrijiri, iar agresorul cu colegul său au fost prinși de către polițiști și conduși la sediul Poliției Municipiului Moinești, pentru audieri.

Urmează să se facă cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

 

Foto descriptiv Paradis Verde

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Oficial! Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de deputatul Bălășoiu!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slobozia