anchetaonline.ro

Autopalermo Pitești: Noul Jeep Avenger – Libertate în formă concentrată

de | 08.12.2022 12:45 | Știri, Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Noul Jeep Avenger

 

Eliberează noi posibilități și lasă-ți libertatea să răsune cu noul Jeep Avenger.

Libertate concentrată.

 

PRIMUL JEEP COMPLET ELECTRIC

Pregătește-te pentru o aventură fără precedent. Noul Jeep Avenger își va face debutul în lumea electrificării cu o combinație unică de stil și aptitudini.

 

Jeep

 

EXTERIOR

Aventura înseamnă să treci granițele, să explorezi și să te regăsești într-o lume cu totul nouă. Jantele distinctive din aliaj de 18 inchi se potrivesc perfect cu formele musculoase ale celui mai compact Jeep® electric, protejate sub elementele robuste ale caroseriei.

Estetica îndrăzneață reflectă personalitatea iconică a mărcii Jeep: grila cu șapte elemente, plafonul negru contrastant care îi amplifică prezența și farurile full-LED față și spate fac ca Avenger-ul să fie recunoscut încă de la prima privire.

 

Jeep

 

INTERIOR

Interiorul modern și digital al noului Jeep Avenger se potrivește cu libertatea experienței de condus și funcționalitatea conectată. Nu-ți vine să crezi câte obiecte încap în noul tău SUV: zonele de depozitare din interior pot primi tot conținutul unui bagaj de mână. Tot ceea ce era în el, cum ar fi smartphone-ul tău, cheile casei, sticla de apă, trusa de înfrumusețare și ochelarii de soare își vor găsi un loc imediat ce te vei urca în mașină. Pentru viața de zi cu zi sau excursii de weekend, există un spațiu inteligent și organizat pentru orice.

Fiecare călătorie devine o experiență. Lasă-te purtat în călătorile tale datorită scaunelor confortabile tapițate în schema exclusivă de culori galben și negru, în accentele galbene ale tabloului de bord și luminile ambientale multicolore, care își transpun emoțiile în culori.

 

Jeep

 

PERFORMANȚĂ FULL-ELECTRIC

Vei primi o experiență convingătoare fără stres. Primul Jeep 100% electric va combina performanța și entuziasmul condusului într-un Jeep cu putere electrică.

Conduci cu ușurință: 3 minute de încărcare sunt suficiente pentru a garanta 30 km de autonomie prin încărcarea rapidă de 100 kW DC – reîncărci consumul mediu zilnic în pauza de cafea.

Libertatea de alege cea mai bună soluție de încărcare pentru tine: cu vei primi un set complet de soluții de încărcare.

Când te-ai săturat de treburile zilnice, ieși din oraș și experimentează libertatea fără emisii la volanul noul tău SUV.

 

Jeep

 

Despre AutoPalermo

Parte integranta a retelei nationale de concesionari AutoItalia Group si unic distribuitor autorizat al marcilor Fiat, Alfa Romeo, Jeep si Fiat Professional in judetul Arges, AutoPalermo, inaugurat in anul 2002, pune la dispozitia clientilor sai o intreaga gama de servicii de consiliere, vanzare si postvanzare la standarde de calitate impuse atat de producator cat si de importator.

În acest sens, AutoPalermo dispune de un Complex Integrat cu o suprafata de cca 10 000 m2, parcare, spatii service si depozit de piese de schimb precum si de o echipa profesionista pregatita sa raspunda oricaror solicitari din domeniu.

Experienta si pasiunea pentru lumea automobilelor ne pozitioneaza intre cei mai buni din acest domeniu si ne recomanda tuturor celor ce isi doresc nu numai un autovehicul dar si un pachet de servicii complet si eficient.

  • Adresă: Pitești, Str. Depozitelor, Nr.23, Județ Argeș
  • Telefon: 0248 222 249
  • www.autopalermo.ro

 

Jeep Autopalermo

 

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autopalermo