Autoturism răsturnat la Micești! Bărbat de 51 de ani transportat la spital!

de | 26.02.2024 09:12 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii argeșeni au fost sesizați în această dimineață cu privire la faptul că, pe DN 73, în localitatea Micești, un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care, din verificările preliminare, au stabilit că, un bărbat de 51 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit parapetul betonat și a fost proiectat într-un gard.

IPJ Argeș anunță că în urma incidentului, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 51 de ani, care a fost transportat la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase alcool.

În urma evenimentului oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

 

Foto: IPJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferul unui camion cu numere de Argeș, căzut într-o parcare din Italia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | DN 73 | Italia | Micești | Pitești

Ultimele articole