BRADU. Rezultatele ultimului recensământ al populației

de | 26.02.2024 09:35 | Județean, Administrație, Importante

  • Vești noi trasmise de primarul comunei Bradu, Dan Stroe!
Acesta a anunțat pe pagina de socializare care sunt rezultatele ultimului recensământ al populației, efectuat în anul 2022.
În urma recensământului aflăm că dintre cele 2.861 comune din România, Bradu se situează pe locul 44 în clasamentul comunelor după numărul de locuitori.
Populația comunei Bradu este de 10.032 de locuitori, aceasta crescând cu 2.902 locuitori față de recensământul anterior, ceea ce reprezintă o creștere de 40.70% a numărului de locuitori.
Potrivit recensământului, populația comunei Bradu este compusă din 4.946 de bărbați, reprezintând 49.30% din totalul populației și 5.086 de femei, ce reprezintă 50.70% din totalul locuitorilor.
la Bradu
Creșterea numărului de locuitori ai localității noastre, reprezintă rezultatul unei activități constante focusată pe dezvoltarea continuă a comunității.
Faptul că tot mai multe persoane aleg comuna Bradu spre a le deveni „acasă”, este o dovadă în plus că această administrație reușește să contureze o localitate cu adevărat europeană.
Aceste rezultate ne bucură, dar în același timp ne obligă să menținem alert pasul dezvoltării și să ducem la îndeplinire toate proiectele planificate!
Vă mulțumesc!”, a transmis primarul Dan Stroe. 
Foto: Facebook Dan Stroe
Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole