Avertizare meteo de la ANM pentru Muntenia! Ninsori și ploi abundente!

de | 21.11.2022 12:40 | Eveniment, Județean, Știri

Trei coduri galbene de vreme rea vizează, conform Administrației Naționale de Meteorologie1

ANM anunță trei coduri galbene de vreme rea până n această seară, de luni, 21 noiembrie. Astfel, conform antena3.ro, un cod galben a fost emis pentru intervalul 20 noiembrie, ora 10.00 – 21 noiembrie, ora 10.00, perioadă în care va ploua însemnat cantitativ în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane aferente, până la altitudini de 1700 m.

Cel de-al doilea cod galben este vizat pentru 21 noiembrie, ora 05.00 – 21 noiembrie, ora 18.00, vizează ninsori moderate cantitativ.

Local la altitudini în general de peste 1500 m în Carpații Meridionali, precum și în Carpații Orientali și în jumătatea nordică a Moldovei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 cm. În zona deluroasă și montană a Moldovei, precum și în Carpații de Curbură trecător vor fi și precipitații mixte și izolat se va depune polei”, a informat ANM.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copil de 7 ani mort, după ce tatăl lui i-a tăiat gâtul cu drujba!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole