Copil de 7 ani mort, după ce tatăl lui i-a tăiat gâtul cu drujba!

de | 21.11.2022 12:14 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc în localitatea Turcoaia, Tulcea, după ce un bărbat i-a tăiat, din greșeală, gâtul copilului său de doar 7 ani. Minorul a decedat, conform Digi24.

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă medicală care efectuează manevre de resuscitare pentru salvarea minorului. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs fapta.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, maiscrie sursa citată.

I-au fost tăiate arterele mari de la baza gâtului, iar medicii nu au mai avut ce să facă. În sprijinul copilului, un elicopter medicalizat din Galaţi s-a ridicat de la sol pentru a ajunge la Turcoaia”, a informat directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Radu Sicinschi.



Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O argeșeancă are nevoie de ajutor pentru a-i salva viața fiului ei de doar 6 luni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole