anchetaonline.ro

O argeșeancă are nevoie de ajutor pentru a-i salva viața fiului ei de doar 6 luni!

de | 21.11.2022 11:25 | Știri, Eveniment, Județean

Georgescu Daniela Elena, în vârstă de 35 de ani, din Topoloveni, face apel umanitar pentru a-i salva viața fiului ei, de doar 6 luni. Ei sunt programați în Turcia pe data de 23 noiembrie, pentru operație. Aceștia mai au de strâns aproximativ 2.000-3.000 de euro din totalul de 12.000 de euro al costurilor operației! Orice ajutor este binevenit!

 

Numele meu este Dana, mulți dintre voi cunoscându-ma ca fiind Dana de la magazinul cu haine din Topoloveni. In urma cu 6 luni, dupa ce am așteaptat cu atâta entuziasm sa vina pe lume fiul nostru Zenys, bucuria de a-mi tine in brate pruncul abia născut, mi-a fost umbrita de gravele probleme medicale cu care acesta a venit pe lume! Începând cu data de 25.05.2022, viata liniștita a familiei mele a fost data peste cap de vestea ca fiul nostru nou-născut are grave malformații la inima, care, in decursul celor 6 luni au condus si la alte complicații medicale! Fiecare zi a devenit pentru noi o lupta continua cu incompetenta sistemului de sănătate din Romania, cu vizite multiple la spitalele din toate colțurile țării – București, Targu-Mureș, Cluj, cu speranța ca vom reuși sa găsim la timp un specialist care sa ne salveze îngerașul, a cărui stare de sănătate se agravează pe zi ce trece! Din păcate, nimeni nu își asuma sa efectueze o operație de-o asemenea amploare și dificultate in Romania, fiind externați de fiecare data de peste tot, fără prea multe explicații de ce nu se poate interveni, dându-ne însă de înțeles ca șansele de supraviețuire in urma unei astfel de interventii cu aparatura din țara, sunt minime spre niciuna! Speranța a venit însă din Turcia, unde se pare ca exista o clinica car poate efectua aceata operatie, care poate fi salvatoare pentru fiul meu. Oricat am încerca sa mutam munții din loc pentru a-l salva și a-i oferi singura șansa pe care o are, la acest moment, ne vedem in imposibilitatea de a ajunge in Turcia și a susține financiar aceasta operație, al carei cost se ridica la suma de peste 12000 de Euro plus alte costuri aferente! Știu sigur ca orice mama, dar nu numai, înțelege perfect suferința din sufletul meu, cât si disperarea ca poate nu voi reuși, din lipsa resurselor financiare, sa îmi slavez îngerașul, sa ii ofer aceasta ultima șansa ca el sa poată trai! Tocmai de aceea, va rog sa ma ajutați sa reușesc, împreuna cu voi, sa dam aceasta șansa fiului meu! Știu ca posibilitățile finaciare sunt destul de reduse pentru majoritatea, dar, din puțin se poate face mult, cum dar din dar se face rai! Va implor sa ma ajutați, astfel încât brațele mele sa nu rămână goale si sufletul trist, fiul meu sa îmi fie alături pana eu voi înceta sa mai exist, așa cum e in legea firii, si nu invers!

Va rog sa ma ajutați ca inimioara lui Zenys sa bată in continuare!

Daca puteti sa faceti o donatie, oricat de mică, ea va conta! Mai jos aveți datele:

Georgescu Daniela Elena

BRD: RO66BRDE030SV33662390300 RON

BRD:RO48BRDE030SV34284520300 EURO. Îmi pun ultima speranța in dumneavoastra, astfel încât ingerasul meu sa rămână pentru totdeauna in brațele mele, acolo unde este cald și bine… si multă iubire! Va mulțumesc pentru tot!”, este mesajul mamei.

Foto Voicu Florentina Bianca

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat mort în urma unui incendiu dintr-un bloc de locuințe!

 

 

 

 

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: