Bărbat mort în urma unui incendiu dintr-un bloc de locuințe!

de | 21.11.2022 09:44 | Știri, Eveniment, Național

Un incendiul care a izbucnit, duminică seara, la primul etaj al unui bloc de locuințe, s-a soldat cu moartea unu bărbat, proprietarul apartamentului care a luat foc. 20 de persoane au evacuat în grabă incinta, după ce fumul a cuprins tot blocul, potrivit Digi24.

La fața locului au ajuns echipele de intervenție care au reușit să stingă focul.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, incendiul a izbucnit la primul etaj al blocului. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor de la Secţia de Pompieri Craiova. Echipele de intervenţie au găsit în apartament un bărbat aflat în stop cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare, însă nu au reuşit să îl salveze, scrie sursa citată.

Locatarii s-au autoevacuat, iar echipe mixte de pompieri şi poliţişti au bătut din uşă în uşă pentru a verifica dacă mai există şi alte persoane care au nevoie de ajutor”, a precizat ISU Dolj.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind un scurtcircuit electric la o priză improvizată.

Sursa Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a murit și alt bărbat este în stare gravă, din cauza frigului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole