anchetaonline.ro

O femeie a murit și alt bărbat este în stare gravă, din cauza frigului

de | 21.11.2022 09:10 | Știri, Eveniment, Național

Eveniment tragic la Iași, unde o femeie a murit și alta este în stare gravă, la spital, din cauza temperaturilor scăzute, conform Digi24.

Femeia, în vârstă de 75 ani, care a fost găsită în comă, a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon. Aceasta a fost găsită de o vecină, căzută în curte, și avea o temperatură a corpului de 28 grade Celsius. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salveze.

De asemenea, cea de-a doua victimă este un bărbat, și el ăsit în șoc hipotermic de o persoană de la o fundaţie de caritate. Potrivit sursei citate, bărbatul avea o temperatură corporală de 27 de grade Celsius și trăia într-o casă neîncălzită. Au fost nevoie de 12 ore până când temperatura i-a fost reglată.

Foto descriptiv
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident rutier grav la Metro! Pasager decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: