anchetaonline.ro

Șoferiță vitezomană – prinsă de RADAR pe străzile din Argeș

de | 20.11.2022 20:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni au acționat, în acest weekend, pentru prevenirea și combaterea cauzelor care duc de multe ori la producerea accidentelor rutiere.

În urma verificărilor, în 48 de ore, vineri și sâmbătă, au fost date 354 de sancțiuni contravenționale, de peste 70. 000 de lei. De asemenea, oamenii legii au reținut, în vedere suspendării dreptului de circulație, 27 de permise de conducere, iar 22 de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Printre cei sancționați de polițiștii din Topoloveni, se află și o șoferiță vitezomană, în vârstă de 39 de ani, din Leordeni, care a fost depistată de aparatul RADAR în timp ce circula cu viteza de 106 km/h. Aceasta conducea un autoturism pe DN 7, Leordeni.

De asemenea, în localitatea Topoloveni, polițiștii au depistatun tânăr de 22 de ani, din Bogați care circula cu viteza de 118 km/h.

Atât șoferița, cât și tânărul, au fost sancționați contravențional cu amendă de 1.305 lei fiecare, iar în ambele cazuri, permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal într-un salon de cosmetică din Trivale! Un piteștean a bătut două femei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: