O mașină de pompieri s-a răsturnat! Se deplasa spre un alt accident grav

de | 20.11.2022 18:53 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O mașină de pompieri s-a răsturnat, în timp ce se deplasa spre o misiune, duminică.

Accidentul rutier a avut loc în comuna Brebeni, Olt, iar autospeciala de stingere incendii și descarcerare a Inspepctoratului pentru Situații de Urgență se îndrepta spre un accident rutier, pentru a salva victimele implicate în eveniment.

Din păcate, mașina pompierilor nu a mai ajuns la destinație, ci a dărâmat un stâlp, iar apoi s-a oprit în gardul unei locuințe.

Cinci pompieri se aflau în autospeciala ISU. Aceștia s-au ales cu răni ușoare, dar din fericire, niciunul nu a ajuns la spital.

Oamenii legii au deschis o anchetă. Din primele cercetări, se pare că mașina pompierilor ar fi încercat să evite două autoturisme care îi blocau calea.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat că în eveniment a fost implicată o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, condusă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Poliţiştii au întocmit actele de constatare a evenimentului şi au eliberat autorizaţia de reparaţie pentru autospeciala implicată în eveniment”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Accidentul rutier spre care se deplasau pompierii a avut loc în localitatea Coteana, iar în urma acestuia, 4 persoane au ajuns la spital.

Foto Info Trafic Olt

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal într-un salon de cosmetică din Trivale! Un piteștean a bătut două femei

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: