ANM avertizează! COD GALBEN și PORTOCALIU de vânt în Argeș!

de | 21.02.2023 10:25 | Știri, Județean, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a emis, pentru intervalul de 21 februarie, ora 10 – 22 februarie, ora 08, două avertizări pentru județul Argeș.

COD GALBEN de intensificări ale vântului la munte, la altitudini mai mari de 1500 m La munte, la altitudini mai mari de 1500 m vântul va avea intensificări susținute cu rafale de 70…100 km/h. În intervalul menționat, local în sudul, centrul și estul țării vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h și mai ales în nordul Moldovei și sudul Transilvaniei de 75…85 km/h.

COD PORTOCALIU de intensificări puternice ale vântului și viscol Zone afectate: la munte, la altitudini mai mari de 1700 m La altitudini de peste 1700 m vor fi perioade în care vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…120 km/h, va fi viscol și vizibilitate redusă.

Fenomenele meteorologice prognozate de către meteorologi (vânt puternic, ploi abundente, descărcări electrice, grindină, ninsori abundente, viscol, temperaturi extreme, polei, ceaţă) vor fi periculoase, cu un grad de intensitate mare.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident tragic în faţa Palatului de Justiţie din Bucureşti! Un om a fost decapitat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole