Azi în Pitești! Retroparada Primăverii în Piața Primăriei

de | 29.04.2023 08:40 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Astăzi, 29 aprilie 2023, Piteștiul este gazda unei expoziții inedite – ”Retroparada Primăverii” 2023, eveniment organizat de către Retromobil Club România.

Toți pasionații de mașini sunt așteptați la eveniment unde pot admira, autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ’90, aflate în colecția membrilor filialei RCR din județul Argeș.

mașini colctie la Pitești

De precizat că evenimentul va avea loc în intervalul orar 10:00 – 13:00 și poate fi vizitat gratuit.

Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiție de 25 de ani, care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor Retromobil Club România, reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol.

 

Expoziția are, la fiecare ediție, o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații, deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață”, au precizat reprezentanții Primăriei Pitești.

 

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole