Un băiat de 14 ani i-a furat mașina neînmatriculată a tatălui și s-a răsturnat cu ea! Acum este cercetat penal!

de | 03.05.2023 21:22 | Știri, Eveniment, Național

Un băiat în vârstă de doar 14 ani, din județul Gorj, i-a furat mașina neînmatriculată a tatălui și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Mașina condusă de minor a fost identificată de polițiști pe drumul judeţean 673, din comuna Bolboşi, conform Antena 3 CNN.

Băiatul este acum cercetat penal.

Deși polițiștii i-au dat semnale de oprire, minorul a refuzat să oprească și și-a continuat drumul.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă autoturismul şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea acestuia.

După o distanţă de aproximativ 500 de metri, autoturismul a fost identificat răsturnat, în afara părţii carosabile, iar în habitaclu nu se afla nicio persoană”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Județului (IPJ) Gorj.

După mai multe verificări, poliţişti au constat faptul că autovehiculul nu era înmatriculat şi fusese furat, aparținându-i tatălui băiatului de 14 ani.

Mai mult de atât, se pare că în autoturism se afla și un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! Femeia căzută de la etajul unui bloc din Pitești – a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: