anchetaonline.ro

Băiat de 5 ani – agresat sexual de tatăl său! Inculpatul a fost pus sub control judiciar!

de | 13.10.2022 16:28 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat din județul Mehedinți a fost pus sub control judiciar, după ce și-a agresat sexual fiul de doar 5 ani. Cea care a făcut plângerea este chiar bunica băiatului, potrivit IPJ Mehedinți.

Plângerea a fost înregistrată la data de 29 iulie 2022, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin. Femeia a anunțat că nepotul ei este abuzat sexual de către tatăl acestuia, conform romania24.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului și viol, și au descoperit că bărbatul de 53 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, ar fi întreținut în mod repetat acte de natură sexuală, cu fiul său, în perioada iunie-septembrie 2022. Bărbatul i-a pus copilului dezvoltarea fizică, intelectuală și morală în grav pericol.

Astfel, față de inculpat, s-a luat măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă. În prezent, este dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchtaonline.ro 

Vitezoman la volan- prins pe străzile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: