BALUL ANCHETA 2023 – EVENIMENTUL ANULUI ÎN ARGEȘ

de | 22.11.2023 12:15 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

🔻Nu ratați „Catalogul celor mai puternici oameni 2023”! GRATUIT, împreună cu săptămânalul Ancheta!

Vineri, 17 noiembrie, elegantul local Ramada Events a găzduit Balul Ancheta, un eveniment aflat la cea de-a XX-a ediție, un eveniment anual de reper în viața socială a județului.

POZA ECHIPA PAG 10 - BALUL ANCHETA 2023 – EVENIMENTUL ANULUI ÎN ARGEȘ

Dineul a reunit personalităţi reprezentative ale mediului public argeşean, oameni de afaceri, manageri publici, politicieni, parlamentari și miniștri argeșeni, care s-au bucurat de prilejul de a socializa și de a se revedea, fiind o ocazie unică și binevenită de a fi puși față în față toți actorii importanți ai vieții județului. Atmosfera de gală a fost conturată și de doi artiști ai scenelor naționale și internaționale, care au oferit un recital ce a atins coardele sufletești ale invitaților.

Aproape 400 de oaspeți au răspuns invitației lansate de săptămânalului „Ancheta” și s-au reunit în mirificul cadru oferit de Ramada Events, din Lunca Argeșului. Pentru prima dată, la acest eveniment, a participat și Ludovic Orban – fost premier al României, sub mandatul căruia s-a semnat, chiar la Pitești, contractul pentru primul tronson al autostrăzii Pitești – Sibiu. De asemenea, ministrul Muncii și al Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a fost alături de invitați, domnia-sa fiind o prezență constantă la Balul Ancheta. Numeroși oameni de afaceri au fost prezenți la ediția aniversară a Balului Ancheta, din diferite sectoare de activitate, de la producție la retail. Balul Ancheta a avut și misiunea de a lansa, în premieră, ediția 2023 a „Catalogului celor mai puternici oameni din Argeș”, o ediție anuală de colecție, marca „Ancheta”, realizat în condiții de print premium, care reunește personalitățile vieții publice din ultimul an.

Balul Ancheta

De pe scenele lumii – la Balul Ancheta

La fiecare ediție, Balul Ancheta vine cu un spectacol care să încânte publicul prezent, iar anul acesta a ales doi renumiți interpreți de talie internațională. Soprana Irina Baianț alături de Cezar Ouatu au ridicat oaspeții în picioare, creând unde de emoție prin reprezentația lor unică. Sala a fost extaziată de un asemenea concert și de vocile lor înălțătoare.

Irina Baianț și Cezar Ouatu au avut, în cadrul Balului Ancheta, suportul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Pitești sub bagheta celebrului dirijor Andrei Tudor, care este mereu solicitat de marile nume ale genului. Este de remarcat faptul că Filarmonica Pitești are instrumentiști de excepție, dedicați, ce pot oferi acompaniament chiar și celor mai exigenți artiști.

De atmosfera de party s-a ocupat, așa cum face de aproape două decenii, îndrăgita trupă de cover De La FUN, care garantează succesul oricărei petreceri, reușind să creeze starea de bine.

CEZAR IRINA - BALUL ANCHETA 2023 – EVENIMENTUL ANULUI ÎN ARGEȘ

Parteneriatele care ajută la magia Balului!

Balul Ancheta s-a bucurat și în acest an de sprijinul și colaborarea unor parteneri tardiționali, care ne sunt alături de foarte multe ediții. Managerul publicației și gazda evenimentului, Camelia Bădulescu, a purtat bijuterii marca Teilor, iar invitații au putut admira ultimele piese din colecția retailerului, expuse în incinta Ramada Events. Compania piteșteană, care sărbătorește 25 de ani, a lansat recent o colecție-capsulă de brățări tennis reinterpretate, ce poartă semnătura celui mai bun jucător român al tuturor timpurilor și primul număr 1 mondial în tenis, Ilie Năstase.

Ramada Pitești a dovedit și la această ediție a Balului Ancheta că este o gazdă-etalon, unde calitatea serviciilor este dusă la superlativ. Cu preparate exclusive și un personal atent la fiecare detaliu, totul a decurs ireproșabil.

De asemenea, ne-am bucurat de produse de la Apa NOY, Las Vegas, Prima Market și lanțul Favorit. Iar pentru a desăvărși starea de bine, paharele au fost umplute cu vinuri de la Crama Domeniul Bogdan, prezentă în meniul oficial cu trei soiuri de vinuri BIO Premium. Doamnele și domnișoarele din echipa „Ancheta” au strălucit grație mâinilor magice ce mânuiesc pensule, farduri și perii, ale unor adevărați artiști din cadrul a trei centre de înfrumusețare din Pitești, respectiv Aiko, Ioana Beauty Center și Maya Beauty Salon, locuri unde cu siguranță ai parte de un total makeover transformation. De asemenea, ținuta de gală a managerului Camelia Bădulescu a fost concepută și realizată în atelierul talentatei Carmen Rădulescu, ale cărei creații le puteți admira la Bloom, în centrul Piteștiului.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Jazz then and now” și „Călătorie muzicală în 50 de minute”- la Filarmonica Pitești

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: