Primarul comunei Lerești, Marian Toader: „Bani europeni pentru fermierii români!”

de | 25.07.2022 10:35 | Județean, Politic, Știri

Primarul comunei Lerești, Marian Toader, membru BPJ Argeș, a postat un mesaj în mediul online în care anunță faptul că fermierii și antreprenorii din sectorul procesării agro-alimentare vor primi acces la o finanțare de 153 de milioane de euro.

 

Ministerul Agriculturii rămâne performerul absorbției de fonduri europene și continuă procesul de consolidare a industriei agroalimentare care să aducă cât mai mult plus-valoare.

 

Astfel, AFIR a finalizat o nouă rundă de selecție pentru încă o tranșă de sprijin consistent, fermieri și antreprenori din sectorul procesării agro-alimentare primind acces la o finanțare de 153 de milioane de euro.

 

Pentru România este de-o importanță capitală reducerea balanței comerciale, respectiv a importurilor de produse alimentare manufacturate.

 

În acest scop sunt încurajate/susținute inițiativele menite să crească gradul de industrializare a agriculturii”, precizează Marian Toader.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu: „Ne dorim o Europă care își respectă și protejează cetățenii”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole