Un bărbat de 39 de ani din Mioveni – reținut pentru violență în familie

de | 21.05.2023 23:03 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați la data de 19 mai cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani își agresează soția.

Aceștia au intervenit la eveniment și au constatat că argeșeanul de 39 de ani și-a agresat soția în vârstă de 38 de ani, chiar în prezența fiului minor.

În continuare, având în vedere natura sesizării, polițiștii au parcurs procedura de evaluare a riscului, în conformitate cu Legea 217/2013 privind combaterea violenței domestice, rezultând că sunt îndeplinite cerințele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Totodată, a fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul Sirecției de Asistență Socială Mioveni, pentru evaluarea situației minorului și acordarea de sprijin de specialitate”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, „conform art. 199 raportat la art. 193, și art. 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 20 mai, a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, față de cel în cauză fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș