Bărbat de 39 de ani, prins în trafic cu permis de conducere fals. L-a cumpărat de pe internet

de | 22.08.2023 20:25 | Național, Eveniment

Un bărbat de 39 de ani, din Cărbunești, Județul Prahova, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic, la volan, cu un permis de conducere fals.

Ea fost oprit ieri, în jurul orei 19:30, pe raza comunei Surani, pentru un control de rutină. În momentul în care i-au fost solicitate actele pentru control, șoferul le-a spus polițiștilor că nu le are asupra sa.

Însă, cum minciuna are picioare scurte, oamenii legii au verificat și mașina, unde au găsit un portofel cu acte, printre care și un permis de conducere cu fotografia bărbatului, relatează observatorulph.ro

În urma verificărilor efectuate în baza de date, agenții au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrebat de oamenii legii de unde are permisul, bărbatul le-a răspuns că l-a luat de pe o rețea de socializare, în schimbul unei sume de bani.

Pentru isprava sa, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A murit Toto Cutugno. Îndrăgitul cântăreț italian avea 80 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova