Un bărbat de 40 de ani a fost prins la furat cu minori de 13 și 14 ani! Acesta a recunoscut că avea o relație cu copiii!

de | 07.03.2024 09:44 | Știri

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut pe loc de jandarmii din Baia Mare, după ce i-au fost controlate telefoanele.

 Acesta a fost prins după ce a pus trei copii să fure dintr-un supermarket din oraş. Bărbatul a recunoscut că are o relaţie cu copiii şi a fost reţinut pe loc.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 20.00, atunci când un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că patru persoane fură produse dintr-un supermarket din Baia Mare.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat trei minori cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani și un major în vârstă de 40 de ani. Au fost contactați părinții minorilor care au fost sancționați pentru nesupravegherea acestora, achitând integral produsele sustrase”, transmite Jandarmeria Maramureş.

Totuşi, jandarmii au decis să îl controleze mai amănunţit, pentru că li s-a părut suspect că bărbatul de 40 de ani se afla cu copiii la furat. Astfel, au descoperit că acesta avea o relaţie cu doi dintre copii şi chiar îşi tatuase numele unuia dintre ei pe mână.

Însă, întrucât jandarmii au observat că persoana majoră manifesta un comportament suspect, au efectuat asupra acestui control corporal preventiv. În urma controlului, jandarmii au identificat un tatuaj pe unul dintre antebrațele bărbatului pe care era scris numele unui băiat. Din spusele bărbatului ar fi vorba tocmai despre numele unuia dintre cei trei minori. De asemenea, asupra sa au fost identificate două telefoane mobile în care erau stocate fotografii cu băieți tineri.

Întrebat despre legătura cu cei trei minori, dar și despre proveniența fotografiilor, inițial bărbatul a afirmat că sunt doar prieteni și că se cunosc de mai mulți ani, însă,  odată ajuns la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, acesta a recunoscut faptul că a întreținut relații sexuale cu doi dintre dintre aceștia, de mai mulți ani, cu acordul lor. Bărbatul este înregistrat în bazele de date cu infracțiuni de tâlhărie și furt calificat pentru care a ispășit în trecut o pedepsa privativă de libertate.
Actele de sesizare, împreună cu cele două telefoane mobile găsite asupra persoanei au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare, urmând a se continua procedurile legale care se impun.Jandarmii maramureșeni recomandă tuturor părinților să acorde o atenție deosebită copiilor, să aibă în vedere orice modificare comportamentală a acestora,  să nu îi lase nesupravegheați și să se asigure că persoanele cu care aceștia interacționează sunt de bună credință”, scrie în comunicatul jandarmilor.

Foto Realitatea de Brăila descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă! O mină marină a fost depistată în Marea Neagră, aproape de Costinești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: