Un bărbat de 56 de ani a agresat sexual o minoră într-un autobuz din Pitești! A fost trimis în judecată

de | 27.09.2023 17:08 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 56 de ani din Comuna Călinești, acuzat de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, a fost trimis în judecată.

Infracțiunile de care este acuzat argeșeanul au avut loc pe 14 septembrie, într-un autobuz din municipiul Pitești.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiștii argeșeni, bărbatul ar fi săvârșit acte de exibiționism în timp ce se afla în mijlocul de transport în comun. Mai mult, în același timp el ar fi agresat sexual și o minoră.

După incidentul șocant, pe numele bărbatului a fost depusă o plângere, iar polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești l-au identificat și l-au dus la sediu pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe data de 15 septembrie, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv canalsud.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr șofer, „îndrăgostit” de viteză! Gonea cu 161 km/h pe Calea Câmpulung

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Pitești

Ultimele articole